Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.599
Море ропак,тоа е доволен показател дека Челзи е мизерен,исто и твојот Манчестер.
Три порази и нерешно,што ако Челзи е прв кога твојата екипа му дише во врат?
Nice :tv:

Ти веќе ни честита титула а? Титула не се дава на екипата што и диши на врат на Челзи и фудбалери не се испраќаат во Аушвиц по еден пораз.
Ливерпул што да кажат :pos2:

--- надополнето ---

Можи Треблинка бе аушвиц еден?
Ти оти тебе со логорите а?

В

Вори

Гостин
Го гледаше Челзи денеска ти или лупаш на празно?
Па Манчестер твој кога последен пат има дома изгубено со три гола разлика бе?
Тоа кажи ми само.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тоа кажи ми само.
ostaj ti za doma gosti , gledaj sea otvori bilten/tabela vidi dali ima izgubeno manchester natprevar... a ovie Chelshit mizernive neka se radosni sho ne primija deneska 5 gola :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Pozz do site fanovi na Chelshit , i fanot vchera sho postira ova deka ke ni zabegale 6 boda :) Inache ubav rezultat 0:3 na svoja publika... Patem , bidete srejchni sho ne beshe rezultato 0:5-6 , A najslatko mi beshe sho vi go votna Wellbeck (dete na Manchester od United :) )
Цар си ! :pos:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Сите пишувате за Челзи и за Манчестер,заборавате дека Арсенал е на втората позиција и заостанува само 2 бода од Челзи ;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Тоа кажи ми само.
Ако се сеќавам добро, од март (14ти ваљда) 2009та, кога не чукна Ливерпул 1:4 :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
ostaj ti za doma gosti , gledaj sea otvori bilten/tabela vidi dali ima izgubeno manchester natprevar... a ovie Chelshit mizernive neka se radosni sho ne primija deneska 5 gola :D
нешто слично беше и со вас лани со фулам кога ви беше преполовена одбраната истото не снајде денес нас

F

fantomX

Гостин
Nice :tv:

Ти веќе ни честита титула а? Титула не се дава на екипата што и диши на врат на Челзи и фудбалери не се испраќаат во Аушвиц по еден пораз.
Ливерпул што да кажат :pos2:

--- надополнето ---

Ти оти тебе со логорите а?
Ја честитав двојна круна во Англија за Манчестер Јунајтед и никој не обрна внимание Зошто? Ме интересира зошто. Можеби зато шо то беше пред овај приказ на реалноста шо се случи денеска, после кој КОНЕЧНО се надевам дека ќе се види колку Челзи е „заминат удолу“ и се уште тера натаму. Еден пораз? ЕДЕН пораз?! Па нема шо појќе муабет да прајш ти на тема Челзи бре, каков еден пораз?!

Ти слободно можиш на секој начин да се заебаваш со екипата на Челзи, впрочем, и јас го правам тоа, и тоа постојано - пошто заслужуваат. Ама затоа можиш сободно да прекиниш со јадење гомна за „мојте“ логори кои шо се моја станица за големо мнозинство од Челзи уште од фебруари месец, значи едно девет месеци.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.599
Тоа кажи ми само.
Ја гледав бе...... 10 минути :tv:
Незнам дали беше последен пат, ама изгубивме од Ливерпул 1-4 пред 2-3 сезони, и ај погоди што?
Бевме шампиони на крајот!

Сега немој да мислиш дека сакам да кажам дека ќе сте и вие шампиони, дека нема да сте :icon_lol:

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Менува што нема зимска пауза, се игра на 3 јануари куп и потоа одма следи првенствено коло. Замор е и кога ќе стигне па и ЛШ.
Ај сега да не се фаќаме за сламка,во Шпанија може има одмор,ама ќе има позбиен распоред. Англичаниве ќе играат и за нова година,ама ќе играат само за викенд. 20 екипи,38 кола се и таму и ваму. Во Шпанија во купот се играат и реванши,кај вас повеќе кола.
Чекај малце,грешка си била за годинава :)

А во Англија имате пауза од 5-ти до 15-ти Јануари :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Е што има врска? Имаат 7 нерешени човек.
Битно немаме пораз :baeh:

Се заебавам.. Мизерни се и Манчестер и Челзи и Арснал.. Манчестер има повеќе нерешени од победи, Челзи игра ептен лошо во последно време, можеа и со Блекбурн и Фулам да изгубат поени... А Арсенал пак, губи поени од екипи што се борат за опстанок..(што им е најглавен проблем уствари)

нешто слично беше и со вас лани со фулам кога ви беше преполовена одбраната истото не снајде денес нас
Лани ние со Фулам уопште немавме одбрана.

F

fantomX

Гостин
Сите пишувате за Челзи и за Манчестер,заборавате дека Арсенал е на втората позиција и заостанува само 2 бода од Челзи ;)
Пошто Арсенал способен и со брилијатна игра да изгуби, за разлика од Манчестер Јунајтед кој очигледно не губи и покрај шо смрди надалеку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom