F
fantomX
Гостин
Можи Треблинка бе аушвиц еден?Ќе изгубат еден натпревар, и одма владее Аушвиц атмосфера во фан клубот.
Свашта...
Можи Треблинка бе аушвиц еден?Ќе изгубат еден натпревар, и одма владее Аушвиц атмосфера во фан клубот.
Свашта...
Nice :tv:Море ропак,тоа е доволен показател дека Челзи е мизерен,исто и твојот Манчестер.
Три порази и нерешно,што ако Челзи е прв кога твојата екипа му дише во врат?
Ти оти тебе со логорите а?Можи Треблинка бе аушвиц еден?
ostaj ti za doma gosti , gledaj sea otvori bilten/tabela vidi dali ima izgubeno manchester natprevar... a ovie Chelshit mizernive neka se radosni sho ne primija deneska 5 golaГо гледаше Челзи денеска ти или лупаш на празно?
Па Манчестер твој кога последен пат има дома изгубено со три гола разлика бе?
Тоа кажи ми само.
Цар си !Pozz do site fanovi na Chelshit , i fanot vchera sho postira ova deka ke ni zabegale 6 boda Inache ubav rezultat 0:3 na svoja publika... Patem , bidete srejchni sho ne beshe rezultato 0:5-6 , A najslatko mi beshe sho vi go votna Wellbeck (dete na Manchester od United )
Ако се сеќавам добро, од март (14ти ваљда) 2009та, кога не чукна Ливерпул 1:4Го гледаше Челзи денеска ти или лупаш на празно?
Тоа кажи ми само.
Е што има врска? Имаат 7 нерешени човек.ostaj ti za doma gosti , gledaj sea otvori bilten/tabela vidi dali ima izgubeno manchester natprevar... a ovie Chelshit mizernive neka se radosni sho ne primija deneska 5 gola
нешто слично беше и со вас лани со фулам кога ви беше преполовена одбраната истото не снајде денес насostaj ti za doma gosti , gledaj sea otvori bilten/tabela vidi dali ima izgubeno manchester natprevar... a ovie Chelshit mizernive neka se radosni sho ne primija deneska 5 gola
nemoj da mi zboruvash za lani... poshto lani si e lani ovaa godina si e ovaa godina... :helou:нешто слично беше и со вас лани со фулам кога ви беше преполовена одбраната истото не снајде денес нас
Ја честитав двојна круна во Англија за Манчестер Јунајтед и никој не обрна внимание Зошто? Ме интересира зошто. Можеби зато шо то беше пред овај приказ на реалноста шо се случи денеска, после кој КОНЕЧНО се надевам дека ќе се види колку Челзи е „заминат удолу“ и се уште тера натаму. Еден пораз? ЕДЕН пораз?! Па нема шо појќе муабет да прајш ти на тема Челзи бре, каков еден пораз?!Nice :tv:
Ти веќе ни честита титула а? Титула не се дава на екипата што и диши на врат на Челзи и фудбалери не се испраќаат во Аушвиц по еден пораз.
Ливерпул што да кажат :pos2:
--- надополнето ---
Ти оти тебе со логорите а?
Ја гледав бе...... 10 минути :tv:Го гледаше Челзи денеска ти или лупаш на празно?
Тоа кажи ми само.
Ај сега да не се фаќаме за сламка,во Шпанија може има одмор,ама ќе има позбиен распоред. Англичаниве ќе играат и за нова година,ама ќе играат само за викенд. 20 екипи,38 кола се и таму и ваму. Во Шпанија во купот се играат и реванши,кај вас повеќе кола.Менува што нема зимска пауза, се игра на 3 јануари куп и потоа одма следи првенствено коло. Замор е и кога ќе стигне па и ЛШ.
Битно немаме пораз :baeh:Е што има врска? Имаат 7 нерешени човек.
Лани ние со Фулам уопште немавме одбрана.нешто слично беше и со вас лани со фулам кога ви беше преполовена одбраната истото не снајде денес нас
Пошто Арсенал способен и со брилијатна игра да изгуби, за разлика од Манчестер Јунајтед кој очигледно не губи и покрај шо смрди надалеку.Сите пишувате за Челзи и за Манчестер,заборавате дека Арсенал е на втората позиција и заостанува само 2 бода од Челзи