Barclays Premier League 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Њукасал секако се враќа во Премиер Лигата од вчера со победата а нерешениот исход на Нот. Форест така и до крај да ги загубат сите загарантирано му е 2рото место.

Баш би сакал да го видам Нотингем Форест во Премиер Лига...Иначе многу добар клуб бил порано,има и 2 Шампионски титули во Купот на Куповите во Уефа(денешна ЛШ)...Мило ми е и што Њукасл конечно се враќа каде што му е местото..:back:

Брекинг Њус!

YNWA и официјално од денеска не е химна на Ливерпул.
Од некои мои извори,новата химна на Ливерпул ќе биде следнава:

Навивачите се очекува,химната да ја пејат веќе на натпреварот со Челзи на 1-ви мај!

*за година-две,три-четири или пет,ќе освојат ПЛ!:wink:

Баш би сакал да го видам Нотингем Форест во Премиер Лига...Иначе многу добар клуб бил порано,има и 2 Шампионски титули во Купот на Куповите во Уефа(денешна ЛШ)...Мило ми е и што Њукасл конечно се враќа каде што му е местото..:back:

i jas isto taka bi sakal notingham forest da bide vo premier league,,,,go zasluzi

Брекинг Њус!

YNWA и официјално од денеска не е химна на Ливерпул.
Од некои мои извори,новата химна на Ливерпул ќе биде следнава:

Навивачите се очекува,химната да ја пејат веќе на натпреварот со Челзи на 1-ви мај!

*за година-две,три-четири или пет,ќе освојат ПЛ!:wink:

aj molim te ne zboruvaj gluposti,,,,,vie od chelsea kakov himn imate; ili od boki 13,,,,,,mu licit na boki da pee za chelsea,,,,zs i tamu site pederi se

gay-kissing-9.jpg

Една слика,милион зборови:pipi:

Дебата на Скај спорт помеѓу претставници на трите првопласирани екипи.

Џорџ Грам-поранешен менаџер на Арсенал
Џими Флојд Хазелбенк-поранешен играч на Челзи
Рон Аткинсон (искрено не сум слушнал за него :))-поранешен менаџер на Манчестер Ј.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6083078,00.html?

Како бе не си слушнал?

Rowan_Atkinson.jpg
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Да бе познато ми беше името од некаде :tv:
Иначе во емисијава незнам само што ги викнале навивачите на Челзи ни едно прашање не поставија ,само како украси дремеа :arsenal:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom