Мислам дека требаше да играат со Тотенхем или со Портсмут, но тие играат во ФА Куп.Абе зошто ово коло у ПЛ не игра Арсенал, а отпаднаа и од ФА куп ?
Епа утре победуваме, па следната Челзи ја игра во гости на Тотенхем, губи таму и пак сме 1 :back:Мислам дека требаше да играат со Тотенхем или со Портсмут, но тие играат во ФА Куп.
На 13-ти играме дома со Болтон :helou:Епа утре победуваме, па следната Челзи ја игра во гости на Тотенхем, губи таму и пак сме 1 :back:
Може и да тепа, ништо чудно...Утре Блекбурн нерешено ќе извади.:wink:
Да не ти го нај некој безделничар ова, така случајно, ако Челзи изгуби на Енфилд, нешто што е недозволиво?Сеа Ливерпул со новиве дресови,наредна година ќе освојат ПЛ и ЛШ.
Пак ќе кажам.Жал ми е за Торес,во која екипа игра.
:uvo:
Челзи ќе изгуби од Ливерпул, онака за инат ќе играат овие До тогаш може да изгубат шанси за ЛШ, ама ќе запнат мулињата и ќе победат.Да не ти го нај некој безделничар ова, така случајно, ако Челзи изгуби на Енфилд, нешто што е недозволиво?
Ми го зел зборов манс значи....:icon_mrgrЧелзи ќе изгуби од Ливерпул, онака за инат ќе играат овие До тогаш може да изгубат шанси за ЛШ, ама ќе запнат мулињата и ќе победат.
Па Челзи да ги победи сите утакмици,што не е научна фантастика,нормално,а да изгуби само од Ливерпул пак ќе биде шампион.Ми го зел зборов манс значи....:icon_mrgr
Ливерпул да му донеси на Манчестер 19та титула.... Поголема пропаст од неиграње во ЛШ....за фанојте де.... :pos2:
И за дербито против нас беше ептен сигурен,и после те немаше неколку денови..Епа утре победуваме, па следната Челзи ја игра во гости на Тотенхем, губи таму и пак сме 1 :back: