Зш најнезаслужен ?Najnezasluzen sampion do sega ke bide Chelsea. Ako bide.
Glupavata glava Drogba i Fat Frank se discrase...
Ау,да бе знам,2 пати го примивте од нас...:fuck:
Зш најнезаслужен ?Najnezasluzen sampion do sega ke bide Chelsea. Ako bide.
Od tie 2 pati prviot pat bese daleku neregularen... Za Old Traford molim. Arno mozete protiv Junajted bez Runi da daete gol od ofsajd... Selska ekipa...Зш најнезаслужен ?
Ау,да бе знам,2 пати го примивте од нас...:fuck:
Епа кога зависите од еден фудбалер шо да ви прам ::Od tie 2 pati prviot pat bese daleku neregularen... Za Old Traford molim. Arno mozete protiv Junajted bez Runi da daete gol od ofsajd... Selska ekipa...
Нели не сте one-man team? Ако не сте, нема да се вадиш со 2та порази кои ги имавте само затоа што не играше Руни.Od tie 2 pati prviot pat bese daleku neregularen... Za Old Traford molim. Arno mozete protiv Junajted bez Runi da daete gol od ofsajd... Selska ekipa...
А чудно, не викавте до лани дека манчестер е уан мен тим ради роналдо?Епа кога зависите од еден фудбалер шо да ви прам ::
Уан мен Тим :;D:
Od tie 2 pati prviot pat bese daleku neregularen... Za Old Traford molim. Arno mozete protiv Junajted bez Runi da daete gol od ofsajd... Selska ekipa...
Najnezasluzen sampion do sega ke bide Chelsea. Ako bide.
Да?Глупавата глава Дрогба секогаш ве ду.. како сака :pusk:
Да?
2 гола има дадено против Манчестер од кога е дојден во Челзи, лајнојадче.
Глупавата глава Дрогба секогаш ве ду.. како сака :pusk:
И викаш секогаш, а?Те разбирам , со првиот гол што ви го даде ви ја зема титулата во ФА Куп., Сезонава со голот што ви го даде ви ги уништи шансите за титула.... Нели лајнојадче?.
Не во буквална смисла на зборот, ама кога треба дава голови А?.И викаш секогаш, а?
\/Сеуште има фанови на Јунајтед што мислат дека Манчестер ќе биде шампион пак?