stvar e so blekburn e jak u odbrana ali ovoj fergi so znam ja gleam ostarel tipacov ali lani bese u redu moe da e poso se preselil u nova kuca u centar i sea ima maka so koli motori autobusi nevaspitan narod be po cela noc brm brm navamu natamu i coekot ne moe da spie na mir pa u igra stava nekoi sakati igraci ko onoj brazilac so vitkana kosa a ne go stava kinezot vise e pa koj mu e kriv be sakas u centar pa se vidi podobro da ide da spie u vikendica da si fati autobus do tamu navecer pa man utd moe pak da e prv u premiere liga
WTF too much makeup Nando
А тебе а Лет 3 ве читам:pos2::pos2::pos2::pos2:stvar e so blekburn e jak u odbrana ali ovoj fergi so znam ja gleam ostarel tipacov ali lani bese u redu moe da e poso se preselil u nova kuca u centar i sea ima maka so koli motori autobusi nevaspitan narod be po cela noc brm brm navamu natamu i coekot ne moe da spie na mir pa u igra stava nekoi sakati igraci ko onoj brazilac so vitkana kosa a ne go stava kinezot vise e pa koj mu e kriv be sakas u centar pa se vidi podobro da ide da spie u vikendica da si fati autobus do tamu navecer pa man utd moe pak da e prv u premiere liga
Па како тргнал Фергусон во последно време ништо чудно и доколку се спремни за игра на клупа да ги чува :tv:Едно прашање до навивачите на Манчестер Јунајтед
-Ке играат ли следната сезона Невил,Сколс и Гигс ?
Ќе играат, после наредната сезона пензија за Гигс, Невил, Сколс, Ван дер Сар и Фергусон.Едно прашање до навивачите на Манчестер Јунајтед
-Ке играат ли следната сезона Невил,Сколс и Гигс ?
Абе гадно ме заебаа у кладилница ,а ја фатив Блекбурн 1х ...:ukurac: