Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Тотенхем - Портсмут 0 - 2

Стрелци Piquionne и Boateng....

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Си ја фатив јас КЕЦ ИКС :))))) убавинаа......

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
stvar e so blekburn e jak u odbrana ali ovoj fergi so znam ja gleam ostarel tipacov ali lani bese u redu moe da e poso se preselil u nova kuca u centar i sea ima maka so koli motori autobusi nevaspitan narod be po cela noc brm brm navamu natamu i coekot ne moe da spie na mir pa u igra stava nekoi sakati igraci ko onoj brazilac so vitkana kosa a ne go stava kinezot vise e pa koj mu e kriv be sakas u centar pa se vidi podobro da ide da spie u vikendica da si fati autobus do tamu navecer pa man utd moe pak da e prv u premiere liga

В

Вори

Гостин
^^^^^^^^^^

Купил нова куќа САФ и сеа му брмчеле мотори,коли и остали транспортни средства и не можел на раат да спие.

:pos2:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
stvar e so blekburn e jak u odbrana ali ovoj fergi so znam ja gleam ostarel tipacov ali lani bese u redu moe da e poso se preselil u nova kuca u centar i sea ima maka so koli motori autobusi nevaspitan narod be po cela noc brm brm navamu natamu i coekot ne moe da spie na mir pa u igra stava nekoi sakati igraci ko onoj brazilac so vitkana kosa a ne go stava kinezot vise e pa koj mu e kriv be sakas u centar pa se vidi podobro da ide da spie u vikendica da si fati autobus do tamu navecer pa man utd moe pak da e prv u premiere liga

Хахахахаха ѕвер!

В

Вори

Гостин

WTF too much makeup Nando :)

Да се надоврзам на Хелз и на дресовите на Ливерпул за наредна сезона.

Значи да ви го претставам и официјална третиот дрес за Ливерпул за сезоната 2010/2011

Не знам за вас,али мене третиов највеќе ми се допаѓа...:pipi:

*иначе да не дојде до забуни,момаков во никој случај не е Фернандо Торес.Овој е само бледа копија,дека нормално никој не може да биде како Нандо,нали?:tv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А тебе а Лет 3 ве читам:pos2::pos2::pos2::pos2:

Инаку во Англија мислам дека титулата е решена ама ќе биде интересно за 4то место меѓу Манчестер Сити и Тотенхем, а уште поинтересно според мене ќе биде борбата за опстанок.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Едно прашање до навивачите на Манчестер Јунајтед
-Ке играат ли следната сезона Невил,Сколс и Гигс ?

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Па како тргнал Фергусон во последно време ништо чудно и доколку се спремни за игра на клупа да ги чува :tv:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ќе играат, после наредната сезона пензија за Гигс, Невил, Сколс, Ван дер Сар и Фергусон. :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Браво, Портсмут последниот тим на табелата, веќе испаднат во 2ра лига, уште па и со финансиски и какви ли се не проблеми се пласираше во финале на ФА куп.

Шансите против Челзи му се минимални, ама ајде да не им ги одземаме пред време може ќе се повампират (ако го воспитаат малце Џејмс да не направи пак некоја глупост:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom