Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Не ги сфаќајте како провокација сликите и видеото,ама шо се јаки,јаки се:

:pos2:

В

Вори

Гостин
Па и Руни е мераклија ко што гледам!:tv:

Стар стар,ама...:tv:

И за крај бугарчево!Колку само педерска фаца има еј...:pipi:

Иначе No Hard Feelings Boys:smir:

Малце да се позаебаваме.

F

fantomX

Гостин
Абре попедерски спорт од фудбал нема! Еден куп мажи во иста соблекувална, во исти хотели, во исти соби! Шо е проблемов тука? :toe:

Туку едно мислење мое од пред некој месец од фан клуб Јунајтед ме мрзи да го барам сега, за мизерноста на премиерлигашите сезонава. Нема ниеден полуфиналист во ЛШ. Дури два во ЛЕ. Вао! Најдобрите англиски тимови паднаа пред се на техничко ниво, нема талент во нив да се носат со останата Европа. И Челзи и Манчестер Јунајтед појќе се приспособени кон копачкиот стил на премиерлигашите отколку кон дотераните технички европски гиганти, за Арсенал стварно не знам шо да кажам, за Ливерпул па ич.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
И пак Дрогба. Мераклија е човеков :)

Од шо му е мал на Ван Бомел, едвај му го најде Дрогба :)

Фантоме, неможе нон-стоп секоја година 3 од 4 полуфиналисти да се енглези јебига

В

Вори

Гостин
Нека осетат и другиве европски екипи,како е убаво да се игра во завршницата на ЛШ!:tv:

Иначе ептен сакам Фулам финале да игра во Европска Лига.Ги елиминираа Шахтјор,Јувентус,Волфсбург,браво за нив.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Фулам со кој игра полуфинале со хамбургер?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Навивам за Фулам до крајот на ЕЛ, Атлетико не ги сакам, Ливерпул да не ги спомнувам. Хамбург ме заебаа доста пати во кладилница годинава (проклети да се) така што останува Фулам:)

Имаат солидна екипа и многу се цврсти на домашен терен. Само да не испадне како Мидлзбро пред некоја година кога сите ги исфрли, стигна до финале и ги демолираа таму 4 - 0 или колку и да беше:)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нека осетат и другиве европски екипи,како е убаво да се игра во завршницата на ЛШ!:tv:

Иначе ептен сакам Фулам финале да игра во Европска Лига.Ги елиминираа Шахтјор,Јувентус,Волфсбург,браво за нив.

Следни се Хамбург...:vozbud:

F

fantomX

Гостин
Фантоме, неможе нон-стоп секоја година 3 од 4 полуфиналисти да се енглези јебига
Кој спомна три? Нема НИЕДНА! А тоа е катастрофа. Катастрофа за конкретново првенство де, за кое е и наменета темава (иако е затерана кон Лига Европа-тематика). :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom