Бараж за СП 2010

Ако влезат Словенците ќе навивам за нив после франција а србиве кој ги шиша
Ја си навијам за 3 репрезентација:
1. Германија.
2. Босна (ако помине :icon_lol:)
3. Секоја екипа што ќе игра против Србија.

Ја си навијам за 3 репрезентација:
1. Германија.
2. Босна (ако помине :icon_lol:)
3. Секоја екипа што ќе игра против Србија.
сега подобро те разбрав,ти си само симпатизер а не навивач,другиот пат подобро се изрази:smir:

сега подобро те разбрав,ти си само симпатизер а не навивач,другиот пат подобро се изрази:smir:
Навивање само за Македонија, симпатизирање може и на други екипи и репрезентации(освен Србија), на секој натпревар симпатизираме една екипа, дали сме ја играле спортска, или ни е симпатична. Освен коа сме ја играле 3+, тогаш за двете навиваме.

Па ако ве боли к*р, кој к*р тогаш барате на темава кога не игра нашата репрезентација во бараж?
сега јас или ти темава не ја разбираме,ко што читам пишува Бараж за СП 2010,значи нема врска со навивање а за симпатии можно е и јас да ги имам за некоја екипа,иначе 100% за Македонија навивам

сега јас или ти темава не ја разбираме,ко што читам пишува Бараж за СП 2010,значи нема врска со навивање а за симпатии можно е и јас да ги имам за некоја екипа,иначе 100% за Македонија навивам

Сега ние тоа ќе се секираме ти дали ќе не разбереш или не: навиваме за Босна да ја помине Португалија. Навивањето за Македонија врска нема со темава нити со натпреварот Босна - Португалија. Не цепидлачи...

Сега ние тоа ќе се секираме ти дали ќе не разбереш или не: навиваме за Босна да ја помине Португалија. Навивањето за Македонија врска нема со темава нити со натпреварот Босна - Португалија. Не цепидлачи...
se slozuvam,i jas sum za bosna da pomine,normalno deka ne navivam za niv :)

Зошто сум должен да објаснувам на некого ако навивам или ја симпатизирам Србија или Босна?
Проблемот е менталитетот на овие простори и мешањето на национализам и патриотизам а повеќете не исполнуваат ни една буква од зборот.

За Босна сум во овој дуел ама мислам дека Португалците ќе победат и во Зеница

Грција со сета душа се надевам дека ќе отпадне и би сакал да распали Шевченко на утакмицата во Украина

Франција мислам дека си го осигура местото со победата на гости

Русија се надевам ќе се пласира на светско,навистина заслужуваат,Словенците ништо не покажаа во Русија

А за Србија никогаш не сум навивал, па нема ни да навивам, во секој случај одлични беа во овие квалификации

Со овој пост ќе ве замолам да прекинете со чичковските муабети и да се вратите на темата.
Едно е навивањето за Македонија, друго е симпатизирање на друга репрезентација на таков собир кога веќе немаме чест да навиваме за нашата.

Со овој пост ќе ве замолам да прекинете со чичковските муабети и да се вратите на темата.
Едно е навивањето за Македонија, друго е симпатизирање на друга репрезентација на таков собир кога веќе немаме чест да навиваме за нашата.
Да темава е за бараж за Сп ке стои до среда најверојатно а после ке се отвори тема за СП кој за жал Македонија не учествува така да џабе ќе навиваме за нашите пациенти кој ќе се изначекаме додека не однесат на мундијал така да ќе мора да симпатизираме други

Русија, Босна, Украина и Франција на СП. Барем така очекувам.
Распоред за трите најинтересни мечеви
Украина-Грција 19:00

Словенија-Русија 20:45

БиХ-Португалија 20:45

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom