M
Mario Gómez
Гостин
Цц за Босна може да се навива, дозволено е, за Србија јок.:nenene:Јас незнам кој навиват за Босна,мене к...т ме боли за Босна,Португалија и сите други....Само Македонија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цц за Босна може да се навива, дозволено е, за Србија јок.:nenene:Јас незнам кој навиват за Босна,мене к...т ме боли за Босна,Португалија и сите други....Само Македонија
Ако влезат Словенците ќе навивам за нив после франција а србиве кој ги шишаЦц за Босна може да се навива, дозволено е, за Србија јок.:nenene:
Ја си навијам за 3 репрезентација:Ако влезат Словенците ќе навивам за нив после франција а србиве кој ги шиша
Ја си навијам за 3 репрезентација:
1. Германија.
2. Босна (ако помине)
3. Секоја екипа што ќе игра против Србија.
сега подобро те разбрав,ти си само симпатизер а не навивач,другиот пат подобро се изрази:smir:Ја си навијам за 3 репрезентација:
1. Германија.
2. Босна (ако помине)
3. Секоја екипа што ќе игра против Србија.
Навивање само за Македонија, симпатизирање може и на други екипи и репрезентации(освен Србија), на секој натпревар симпатизираме една екипа, дали сме ја играле спортска, или ни е симпатична. Освен коа сме ја играле 3+, тогаш за двете навиваме.сега подобро те разбрав,ти си само симпатизер а не навивач,другиот пат подобро се изрази:smir:
сега јас или ти темава не ја разбираме,ко што читам пишува Бараж за СП 2010,значи нема врска со навивање а за симпатии можно е и јас да ги имам за некоја екипа,иначе 100% за Македонија навивамПа ако ве боли к*р, кој к*р тогаш барате на темава кога не игра нашата репрезентација во бараж?
сега јас или ти темава не ја разбираме,ко што читам пишува Бараж за СП 2010,значи нема врска со навивање а за симпатии можно е и јас да ги имам за некоја екипа,иначе 100% за Македонија навивам
se slozuvam,i jas sum za bosna da pomine,normalno deka ne navivam za nivСега ние тоа ќе се секираме ти дали ќе не разбереш или не: навиваме за Босна да ја помине Португалија. Навивањето за Македонија врска нема со темава нити со натпреварот Босна - Португалија. Не цепидлачи...
сега јас или ти темава не ја разбираме,ко што читам пишува Бараж за СП 2010,значи нема врска со навивање а за симпатии можно е и јас да ги имам за некоја екипа,иначе 100% за Македонија навивам
Сега ние тоа ќе се секираме ти дали ќе не разбереш или не: навиваме за Босна да ја помине Португалија. Навивањето за Македонија врска нема со темава нити со натпреварот Босна - Португалија. Не цепидлачи...
Да темава е за бараж за Сп ке стои до среда најверојатно а после ке се отвори тема за СП кој за жал Македонија не учествува така да џабе ќе навиваме за нашите пациенти кој ќе се изначекаме додека не однесат на мундијал така да ќе мора да симпатизираме другиСо овој пост ќе ве замолам да прекинете со чичковските муабети и да се вратите на темата.
Едно е навивањето за Македонија, друго е симпатизирање на друга репрезентација на таков собир кога веќе немаме чест да навиваме за нашата.
Bosnia Will QualifyBosnia-Herzegovina coach, Miroslav Blazevic is feeling confident ahead of the nation's second leg WCQ play-off against Portugal on Wednesday. He is adamant that his BiH side will overturn a 1-0 deficit in Zenica to qualify for the 2010 World Cup