Бараж за СП 2010

Dali je istina da vam je Mesi rekao: "Ja sam za tebe Dzeko!" :pos2:

Легенди се јараниве, многу ќе ми биде криво кога ќе испаднат :pos2:

Нема да испаднат....ќе ги напунат португалците во Зеница...:baeh:

Да да... како што ги наполнија и на Шпанците. :vozbud:
И во Шпанија изгубија само 0:1 па после во Босна... карневали.
Плус не им играат тројца од стандардните поради жолти картони.

Нема да испаднат....ќе ги напунат португалците во Зеница...:baeh:

Се надевам ама не е реално, судијата на тројца им покажа втор жолт, големи проблеми имаат. Ама добро, може овој лудиов да ги мотивира:

Ова ни Мурињо не го може :pos:

А богами ни ова :pos:

Многу ми е жал за Босна, лош резултат поради тоа што не постигнаа гол на гости. Имаа многу шанси и двете екипи, но сепак психата наша поради тоа што навиваме за Босна не тера да жалиме само за шансите на Босна.

Многу ми е жал за Босна, лош резултат поради тоа што не постигнаа гол на гости. Имаа многу шанси и двете екипи, но сепак психата наша поради тоа што навиваме за Босна не тера да жалиме само за шансите на Босна.
Јас незнам кој навиват за Босна,мене к...т ме боли за Босна,Португалија и сите други....Само Македонија

Босна проаѓа на домашен терен. Мислам дека ќе играат како луди и ќе успејат. Словенија ќе биде тешка утакмица со Русија ама мислам дека Русите ќе постигнат гол во Марибор.

Јас незнам кој навиват за Босна,мене к...т ме боли за Босна,Португалија и сите други....Само Македонија

И мене к...т ме заболе за Босна и сите други...
Една е Македонија !!!

Ајдееееее... Нов Зеланд на светско... кои бруки :kesa:

Една е Македонија !!!

Па ако ве боли к*р, кој к*р тогаш барате на темава кога не игра нашата репрезентација во бараж?

Една е Македонија !!!

Шо има ова врска темава бе? ЦЦЦ пишите нешто асално бе?

Иосоно кладба дека Босна ке ја помине Португалија ??:pipi:

Шо има ова врска темава бе? ЦЦЦ пишите нешто асално бе?

Иосоно кладба дека Босна ке ја помине Португалија ??:pipi:

Македонија е оф-топик на темава :pos:

Незнам што да ти кажам, глупо е да се кладам кога и ја сакам да ја помине, само не верувам многу. Инаку ако поминат јараните доброволно ќе ставам аватар од Ќиро :)

Ќе зажали Босна за онаа шанса на Џеко и Муслимивиќ во 89 мин,да беше 1-1 гарантирав за пласман на Босна иако и вака имаат шанса.Него и Словенија од 2-0,88 мин 2-1 и во 90+3 имаше 100% шанса и го направи реваншот екстра интересен.Украина мислам дека ќе ја здроби на Гејција во Киев а Франција е веќе пласирана.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom