Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
знам дека нее место и е офф топик ама помагајте има ли некое програмче, со коешто ке можам да спречам дасе данлодира од нет, се разбира доколку јас тоа не го дозволам аман помагајте иам еден миготроши цел нет на глупости :vozbud:

знам дека нее место и е офф топик ама помагајте има ли некое програмче, со коешто ке можам да спречам дасе данлодира од нет, се разбира доколку јас тоа не го дозволам аман помагајте иам еден миготроши цел нет на глупости :vozbud:

Тешко...стално ќе најде друг начин:vozbud:
..а да пробаш хардверски.....со дисциплински мерки.....:pos2:

Инсталирај си NetLimiter и намали му брзина. А да му забраниш да симнува, значи да нема интернет.

Тешко...стално ќе најде друг начин:vozbud:
..а да пробаш хардверски.....со дисциплински мерки.....:pos2:

абе не заe*авај, хардверски :pos2: иам и тоа пробано де не ме дупчи сега и ти маме му е*а на нетов 2 сме а го е*ал до даске

[Пази на пцовки]

абе не заe*авај, хардверски :pos2: иам и тоа пробано де не ме дупчи сега и ти маме му е*а на нетов 2 сме а го е*ал до даске

[Пази на пцовки]

абе кога не користиш интернет прави и на мрежната disable:toe:

Програм за да спојам 2 клипа во еден?Пробав со vidmax и easy123vidjoiner и не сака.Едниот клип е 7:52 мин. (59мб), а другиот 1:10 мин (8,7мб).

Клиповите ја ги правев значи компилација е.Кога му праев рендер со Сони Вегас ми се укочи на 80% и затоа на 2 дела ги разделив.

Windows Movie Maker ти ги прави со лош квалитет.
Пробај пак со вегас ама пред да рендерираш намести на помал квалитет (не знам кај беше точно) и би требало да пројде

Здраво на сите , потребен ми е конвертор од Македонски фонт(Mac C times) во македонска поддршка на windows ...Ако има такво нешто,помагајте ... Јас барав на google ама тешко некако,ако го знајте по име или линк за да го спуштам,кажетее ... итно е

Пробај пак со вегас ама пред да рендерираш намести на помал квалитет (не знам кај беше точно) и би требало да пројде
Ми треба со висок квалитет.Ги аплоадирам на јутуб и ова ми е прва така подолга компилација и затоа ми треба со висок квалитет.

Некој друг програм?

Ај ако може некој нека ми најде Dreamweaver 2 или 3 (фуллл верзија),некој добар антивирус и драјвер за Nvidia GEforce 7300GT ... (Јас најдов еден драјвер ама нешто ми трепкаше екран нонстоп и го избришав...)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom