Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
знам дека нее место и е офф топик ама помагајте има ли некое програмче, со коешто ке можам да спречам дасе данлодира од нет, се разбира доколку јас тоа не го дозволам аман помагајте иам еден миготроши цел нет на глупости :vozbud:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
знам дека нее место и е офф топик ама помагајте има ли некое програмче, со коешто ке можам да спречам дасе данлодира од нет, се разбира доколку јас тоа не го дозволам аман помагајте иам еден миготроши цел нет на глупости :vozbud:
Тешко...стално ќе најде друг начин:vozbud:
..а да пробаш хардверски.....со дисциплински мерки.....:pos2:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Инсталирај си NetLimiter и намали му брзина. А да му забраниш да симнува, значи да нема интернет.

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
Тешко...стално ќе најде друг начин:vozbud:
..а да пробаш хардверски.....со дисциплински мерки.....:pos2:
абе не заe*авај, хардверски :pos2: иам и тоа пробано де не ме дупчи сега и ти маме му е*а на нетов 2 сме а го е*ал до даске

[Пази на пцовки]

R

RAYTHEON23

Гостин
абе не заe*авај, хардверски :pos2: иам и тоа пробано де не ме дупчи сега и ти маме му е*а на нетов 2 сме а го е*ал до даске

[Пази на пцовки]
абе кога не користиш интернет прави и на мрежната disable:toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Програм за да спојам 2 клипа во еден?Пробав со vidmax и easy123vidjoiner и не сака.Едниот клип е 7:52 мин. (59мб), а другиот 1:10 мин (8,7мб).

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717

1/x

Член од
18 февруари 2009
Мислења
31
Поени од реакции
2
Клиповите ја ги правев значи компилација е.Кога му праев рендер со Сони Вегас ми се укочи на 80% и затоа на 2 дела ги разделив.

Windows Movie Maker ти ги прави со лош квалитет.
Пробај пак со вегас ама пред да рендерираш намести на помал квалитет (не знам кај беше точно) и би требало да пројде

Член од
27 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
Здраво на сите , потребен ми е конвертор од Македонски фонт(Mac C times) во македонска поддршка на windows ...Ако има такво нешто,помагајте ... Јас барав на google ама тешко некако,ако го знајте по име или линк за да го спуштам,кажетее ... итно е

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Пробај пак со вегас ама пред да рендерираш намести на помал квалитет (не знам кај беше точно) и би требало да пројде
Ми треба со висок квалитет.Ги аплоадирам на јутуб и ова ми е прва така подолга компилација и затоа ми треба со висок квалитет.

Некој друг програм?

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Ај ако може некој нека ми најде Dreamweaver 2 или 3 (фуллл верзија),некој добар антивирус и драјвер за Nvidia GEforce 7300GT ... (Јас најдов еден драјвер ама нешто ми трепкаше екран нонстоп и го избришав...)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom