Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може Vista Sidebars ( or whatever they are called) за ХР ?

Едит:Сам го средив :)

Некоја програма која може да се користи како PDF Viewer за телефон (Јава)?

Знае ли некој програма за да може двајца корисници на Скајп истовремено да работат на еден компјутер?

Слушнав дека имало такво нешто...

Знае ли некој програма за да може двајца корисници на Скајп истовремено да работат на еден компјутер?

Слушнав дека имало такво нешто...

На ова мислиш?

Да,да тоа ми требаше. Овој трик инаку успева само на постарите верзии, нема да работи на најновата, пробав...

Еден пријател ми кажуваше за некоја си програма ама зошто ти е кога истото можеш да го направиш и без програма.

Сега ја инсталирав постарата верзија и работи...

Благодарам :)

Здраво на сите , потребен ми е конвертор од Македонски фонт(Mac C times) во македонска поддршка на windows ...Ако има такво нешто,помагајте ... Јас барав на google ама тешко некако,ако го знајте по име или линк за да го спуштам,кажетее ... итно е

Ај бе некој нека кажит ... плиссс !!! :)

Ај бе некој нека кажит ... плиссс !!! :)

Ако ти треба да конвертираш документ пишуван со подшка у кириличен фонт имаше некој конвертир ваков на логин системи, а за другото шо бараш незнам.

Ми треба нешто како Аdd On/Plug-in за Windows Live Messenger 8.5, за да ми покажува шо песна слушам (За Windows Media Player 11) :)

Фала. :back:

Ако ти треба да конвертираш документ пишуван со подшка у кириличен фонт имаше некој конвертир ваков на логин системи, а за другото шо бараш незнам.

Е баш то го барав , само незнаев како се викат ... Фала брат многу ... Ептен фала , ми го спаси животов ... :vozbud::smir::aplauz:

п.с. Имаш едно пиво од мене летово ... :icon_surp

едно питањее.. :D
Мислам имасе еден програм за некои Trial игри да им се ресетира трајалот и да мозат да се играат повеке време али нз како се викасе ако мозе да ми казете :toe:

едно питањее.. :D
Мислам имасе еден програм за некои Trial игри да им се ресетира трајалот и да мозат да се играат повеке време али нз како се викасе ако мозе да ми казете :toe:

Сепак не работиме со пиратерија, молба и до сите останати да се придржуваат кон правилата :helou:

Ми треба најновата верзија од Flash Player поточно онаа што се бара на ФБ за играјне покер. Јас ја имам старата и се си беше ОК ама од денес изгледа треба понова верзија. Тука има копче за да ја симнам и јас го сторив тоа но нешто не сака да се инстарира или толку знам јас :).
Ај некој побрзно нека ја праќа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom