Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми треба најновата верзија од Flash Player поточно онаа што се бара на ФБ за играјне покер. Јас ја имам старата и се си беше ОК ама од денес изгледа треба понова верзија. Тука има копче за да ја симнам и јас го сторив тоа но нешто не сака да се инстарира или толку знам јас :).
Ај некој побрзно нека ја праќа!

Кликензи

Ми треба најновата верзија од Flash Player поточно онаа што се бара на ФБ за играјне покер. Јас ја имам старата и се си беше ОК ама од денес изгледа треба понова верзија. Тука има копче за да ја симнам и јас го сторив тоа но нешто не сака да се инстарира или толку знам јас :).
Ај некој побрзно нека ја праќа!

Еве повели

dali nekoj moze da mi nae * za gothic 3 ? =)

[*без побарувања за сериски броеви]

програмче за забрзување на звукот:)

може ли да ми кажете некои имиња на програмчиња со кој ке можам да го забрзувам гласот, песните и слично.фала позз

[Нема потреба од отварање на посебни теми за секое прашање]

може ли да ми кажете некои имиња на програмчиња со кој ке можам да го забрзувам гласот, песните и слично.фала позз

[Нема потреба од отварање на посебни теми за секое прашање]

Кликни fast-forward......

Ми треба некое програмче со кое можам да го отстранам вокалот од некоја песна,да ја извадам само музиката...
Знае некој за некое такво? Ви благодарам однапред...

Ми треба некое програмче со кое можам да го отстранам вокалот од некоја песна,да ја извадам само музиката...
Знае некој за некое такво? Ви благодарам однапред...

Да пробаш со оваа или со оваа програма

Абе Џанки ја спуштив ја оваа првава програма,ама нема никаде Сетап за инсталирање.Има Ресурсис и Пакеџис..

Да пробаш со оваа или со оваа програма

Не може ниту со едната ниту со другата...Не можам ни да ја внесам песната зошто ја препознава во формат кој не е подржан од програмата..
Сепак фала....:)

Некоја бесплатна програма за едитирање на wmv видео, освен movie maker? Во основа, ми треба видео од 50 минути да го поделам на 5 парчиња по 10 минути времетраење. Што помала/поедноставна, толку подобро.

Некоја бесплатна програма за едитирање на wmv видео, освен movie maker? Во основа, ми треба видео од 50 минути да го поделам на 5 парчиња по 10 минути времетраење. Што помала/поедноставна, толку подобро.
Пробај со Sony Vegas 9 не е бесплатна мислам ама ке ти заврши работа:smir:

Ја симнав Speed Video Splitter. Тест верзија ама ми заврши работа :)

Ми треба вистата да не ја барам по другари и ако може да ми објасните како кога ке го резам цд-то да го направам да се подига само нели тоа за форматирање!

Ми треба вистата да не ја барам по другари и ако може да ми објасните како кога ке го резам цд-то да го направам да се подига само нели тоа за форматирање!
Еми ке го направиш бутабилно или ке го направиш ImageFile и ке режаш:toe:

Изрежи го со Power Iso :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom