- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.htmlLInk za najnovata mozzila ako moze?
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.htmlLInk za najnovata mozzila ako moze?
Тешко...стално ќе најде друг начинзнам дека нее место и е офф топик ама помагајте има ли некое програмче, со коешто ке можам да спречам дасе данлодира од нет, се разбира доколку јас тоа не го дозволам аман помагајте иам еден миготроши цел нет на глупости
Инсталирај си NetLimiter и намали му брзина. А да му забраниш да симнува, значи да нема интернет.знам дека нее место и е офф топик ама помагајте има ли некое програмче, со коешто ке можам да спречам дасе данлодира од нет, се разбира доколку јас тоа не го дозволам аман помагајте иам еден миготроши цел нет на глупости
абе не заe*авај, хардверски :pos2: иам и тоа пробано де не ме дупчи сега и ти маме му е*а на нетов 2 сме а го е*ал до даскеТешко...стално ќе најде друг начин
..а да пробаш хардверски.....со дисциплински мерки.....:pos2:
абе кога не користиш интернет прави и на мрежната disableабе не заe*авај, хардверски :pos2: иам и тоа пробано де не ме дупчи сега и ти маме му е*а на нетов 2 сме а го е*ал до даске
[Пази на пцовки]
а да пробаш со sony vegasПрограм за да спојам 2 клипа во еден?Пробав со vidmax и easy123vidjoiner и не сака.Едниот клип е 7:52 мин. (59мб), а другиот 1:10 мин (8,7мб).
ProBaj Windows Movie Maker
Клиповите ја ги правев значи компилација е.Кога му праев рендер со Сони Вегас ми се укочи на 80% и затоа на 2 дела ги разделив.а да пробаш со sony vegas
Пробај пак со вегас ама пред да рендерираш намести на помал квалитет (не знам кај беше точно) и би требало да пројдеКлиповите ја ги правев значи компилација е.Кога му праев рендер со Сони Вегас ми се укочи на 80% и затоа на 2 дела ги разделив.
Windows Movie Maker ти ги прави со лош квалитет.
Ми треба со висок квалитет.Ги аплоадирам на јутуб и ова ми е прва така подолга компилација и затоа ми треба со висок квалитет.Пробај пак со вегас ама пред да рендерираш намести на помал квалитет (не знам кај беше точно) и би требало да пројде