Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај може да ми дадете или кажете на кој програм ги прават телевисиите оние WARNIG - зи за ЕПП?

Барам програмче за снимање на audio stream.
Kонкретно сакам ова да го симнам:
http://www.imeem.com/jillianspeermusic/music/VBIjLkQc/jillian_speer_angel_among_us/

Што ќе ти е програма кога можеш со Sound Recorder од самиот виндовс :)

Иди во audio options, иди таму у recording, штиклирај го тоа STEREO MIX, и после преку Sound Recorder снимај се што слушаш на компјутерот. Ќе си го подесуваш тоа STEREO MIX да ти биде таман.

Прочепкај, ќе се снајдеш.

Може ли некој да ми даде линк, страна...за да можам да слегнам драјвери за Mатичната, Графичката, Мрежната и Звучната картичка за Linux Ubuntu. ПЛС ми треба хитно!!!
ПС: Барав на Google ама неможев да најдам.:toe:

Може ли некој да ми даде линк, страна...за да можам да слегнам драјвери за Mатичната, Графичката, Мрежната и Звучната картичка за Linux Ubuntu. ПЛС ми треба хитно!!!
ПС: Барав на Google ама неможев да најдам.:toe:

Знаеш како? Пиши на GOOGLE вака: "Те молам, најди ми драјвери за матичната, ама те молам!"

И Google ќе ти ги најде драјверите од прва ИАКО ВРСКА СИ НЕМА како ти се вика матичната, графичката, мрежната....

На постот погоре заборавив да напишам имињата па еве сега...:toe::kesa:

Матична: Asus P5VD2-X
Графичка: GF 7300 LE
Мрежна: Realtec RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC

На постот погоре заборавив да напишам имињата па еве сега...:toe::kesa:

Матична: Asus P5VD2-X
Графичка: GF 7300 LE
Мрежна: Realtec RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC

Ако имаш цеде за/од матичната, стави го и ќе ти ја инсталира мрежната. Ако немаш, оди тука и симни ги драјверите за матичната.

За графичката оди тука www.nvidia.com

Ако имаш цеде за/од матичната, стави го и ќе ти ја инсталира мрежната. Ако немаш, оди тука и симни ги драјверите за матичната.

За графичката оди тука www.nvidia.com

ОК фала ќе пробам вака па ќе видам што ќе биде...:salut:

Фраери, некој линк, за екстензија Речник компатибилна со Мозила 3 како тулбар (анг-мак, мак-анг...мак-алб..мак-итал) а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom