Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Добро брат ова се гледа како добар избор...само уште една работа ,от ко ќе ја снимам датотеката..што да прам ?
Оти кога ке ја оворам ми излегува
- onnet_toolbar - koga ke otvoram toa mi se pojavuvaat folder -"chrome" i uste edno " instal. rdf " ...e ako odam na toa instal mi izleguva edna ko skripta neshto...

E sja muabetov mi e... ot ko ke ja downlodiram datotekata oт on_net recnikot sho da pram за да ја имам на Мозилата?
Фала “векот“ !!

Добро брат ова се гледа како добар избор...само уште една работа ,от ко ќе ја снимам датотеката..што да прам ?
Оти кога ке ја оворам ми излегува
- onnet_toolbar - koga ke otvoram toa mi se pojavuvaat folder -"chrome" i uste edno " instal. rdf " ...e ako odam na toa instal mi izleguva edna ko skripta neshto...

E sja muabetov mi e... ot ko ke ja downlodiram datotekata oт on_net recnikot sho da pram за да ја имам на Мозилата?
Фала “векот“ !!
Најдолу под текстот на линкот имаш "инсталирај он.нет тулбар" ,само кликни,рестарт Мозилата и готово

ne be man ne biva toa taka...:)
От кога ке одиш на инсталирај..ти се даунлодира вин рар датотека ...то е работава..со нејзе што да преме..да не треба некаде во фолдерот во програм фајлс кај што е мозилата да го ставам (слично како скинот на пример)..

Првин ќе направиш екстракт на ВинРАР фајлот. И потоа ако ти е на македонски Фајрфоксот ќе направиш вака
Датотека - Отвори Датотека Ctrl+O - Го избираш симнатиот фајл - Опен - Ќе стиснеш на инсталирај, потоа рестартирај го Фајрфоксот и готово.:helou:

Фала ман..ќе видам што ќе направам..
Ти блаогдарам за помошта!

Едит: Готово завршив работа..Фала

ne be man ne biva toa taka...:)
От кога ке одиш на инсталирај..ти се даунлодира вин рар датотека ...то е работава..со нејзе што да преме..да не треба некаде во фолдерот во програм фајлс кај што е мозилата да го ставам (слично како скинот на пример)..
Е ај тогаш пробај овде
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=on.net%20toolbar

Некој да ја има Авто Рут (мислам дека така се викаше), или некоја слична на неа? Опциите и беа, земаш 2 града во Европа и ти кажува кој пат е најкраток за патување со автомобил.

Некој да ја има Авто Рут (мислам дека така се викаше), или некоја слична на неа? Опциите и беа, земаш 2 града во Европа и ти кажува кој пат е најкраток за патување со автомобил.

Пробај со ова, и тука ти дава дирекции каде да одиш, кај да свртиш и такви работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom