bubi4ko
Македонци брее..
Sony Acid Pro
Fruty Loops
Сите E-Jay![]()
Јас ти ја препорачувам MAGIX Music Maker 14 Producer Edition Trial
многу добра програма
a imate li link za ovie programi ili ako e protiv zakonite na KAJGANA pisete PP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sony Acid Pro
Fruty Loops
Сите E-Jay![]()
Јас ти ја препорачувам MAGIX Music Maker 14 Producer Edition Trial
многу добра програма
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=919B159E40AA5445A74A25B899F1F1FBФраери, некој линк, за екстензија Речник компатибилна со Мозила 3 како тулбар (анг-мак, мак-анг...мак-алб..мак-итал) а?
Најдолу под текстот на линкот имаш "инсталирај он.нет тулбар" ,само кликни,рестарт Мозилата и готовоДобро брат ова се гледа како добар избор...само уште една работа ,от ко ќе ја снимам датотеката..што да прам ?
Оти кога ке ја оворам ми излегува
- onnet_toolbar - koga ke otvoram toa mi se pojavuvaat folder -"chrome" i uste edno " instal. rdf " ...e ako odam na toa instal mi izleguva edna ko skripta neshto...
E sja muabetov mi e... ot ko ke ja downlodiram datotekata oт on_net recnikot sho da pram за да ја имам на Мозилата?
Фала “векот“ !!
Е ај тогаш пробај овдеne be man ne biva toa taka...
От кога ке одиш на инсталирај..ти се даунлодира вин рар датотека ...то е работава..со нејзе што да преме..да не треба некаде во фолдерот во програм фајлс кај што е мозилата да го ставам (слично како скинот на пример)..
Барам SAP 10.0.7
Фала однапред. :smir:
Please ? :kesa:
Некој да ја има Авто Рут (мислам дека така се викаше), или некоја слична на неа? Опциите и беа, земаш 2 града во Европа и ти кажува кој пат е најкраток за патување со автомобил.