Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pomos ?

kazete nekoja programa za obrabotka na sliki vo mal format

primer pisam tekst i da bide vo forma na slika ?

Znae li nekoj link od kaze mozam da go downloadiram Java 2 Standard Edition SDK v 1.4.1

Ako znae neka pise po PP

Барам торент од италијанскиот речник Zingarelli издавачка куќа Zanichelli....од 2001 година нагоре.
Сполај ви!
Јас барав но не најдов сите се платени, некоја бесплатна ако знае некој...грацие:back:

Барам некоја понова верзија на Adobe Photoshop компатибилна за Vista? Ај ако може линк за да ја слегнам од некаде, ама без вируси и тројанци и разни тракатанци :smir:

Барам некоја понова верзија на Adobe Photoshop компатибилна за Vista? Ај ако може линк за да ја слегнам од некаде, ама без вируси и тројанци и разни тракатанци :smir:
Види тука.

Toa e некој Patch за Photoshop. Мене ми треба целосна инсталација, ај ако може некој нека даде линк.

Ej idi na www.phazeddl.com ke ti se pojavi edna odlicna strana so golemo search , pisi vnatre adobe ke ti se pojavi se od najstaro do najnovo pa biraj , toa sto ke go simnis ima i seriaL I SETUP I SE.

resiv da ti pomognam iako ne trebase
JUVE - REAL 3:0:pos2:
pozdrav cao

Ej idi na www.phazeddl.com ke ti se pojavi edna odlicna strana so golemo search , pisi vnatre adobe ke ti se pojavi se od najstaro do najnovo pa biraj , toa sto ke go simnis ima i seriaL I SETUP I SE.

resiv da ti pomognam iako ne trebase
JUVE - REAL 3:0:pos2:
pozdrav cao

Фала на Помошта,

П.С Реал Мадрид 5:1 Јувентус :smir:

Програма за менување од powerpoint во pdf фајлови да не знае некој?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom