Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здраво го има некој virtual dj понова верзија некоја со sound and video effects ? Јас го имаф у зип али пасвордот го заборавиф и сека се сликам ? Кој го има да ми го прати ?

Здраво го има некој virtual dj понова верзија некоја со sound and video effects ? Јас го имаф у зип али пасвордот го заборавиф и сека се сликам ? Кој го има да ми го прати ?

Virtual Dj v4.01 Full + Effects + Skins + Samples + CD VDJTimeCode + ID3-TAG Plug-In

Одговара ?

Virtual Dj v4.01 Full + Effects + Skins + Samples + CD VDJTimeCode + ID3-TAG Plug-In

Одговара ?
Да да да тој го имав јас али и сега уште го имам во зип ама пасвордот го заборавив и не можам да го одзипувам праќај ајде.... ФАЛА..

Некоја програма со која ке можам да свирам на синтисајзер?:vozbud:

некоја програма за да си праам транс тракици ? =) имав ejay dance али не е тоа тоа =)

Некоја програма со која ке можам да свирам на синтисајзер?:vozbud:

Си го гледал Matrix?
Или ти си робот, па ти ставаат програма и оп - одма можеш да свириш? :pos::pos::pos:

Мала шала :)

Некоја програма како Windows Movie Maker за обработување на видеа??

Да да да тој го имав јас али и сега уште го имам во зип ама пасвордот го заборавив и не можам да го одзипувам праќај ајде.... ФАЛА..

Ne treba pasvord samo zaobikoli go so total comander napravi mu split na tri dela pa ke ti dade kluc mnogu prosto a efikasno
:helou:

некоја програма за да си праам транс тракици ? =) имав ejay dance али не е тоа тоа =)

druze asid ili taka nesto bese reaktor moze da go koristis i uste milion drugi so me mrzi da pisuvam

imase edno staro programce ne znam dali ke ti zavrsi rabota

Дали некој може да ми препорача некој конвентор за префрлање од MID/MIDI во MP3, WMA и слично :)

Кодови за Касперски Антивирус 2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom