Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај помош ако може. Барам програма што може да едитира .SRT/.SUB фајлови. Ми треба зашто сакам да го зголемам фонтот на преводот на самиот фајл. Ако го зголемам во нотпад или мајкрософт ворд џабе е сејв ес коа големината не се зачувува. Ми треба ова пошо глеам DivX филмчиња на двд плеерот и преводот се појавува многу мал. Значи........... Ми треба програма која што МОЖЕ да го ЗГОЛЕМИ фонтот во самиот фајл. Фала однапред :helou:

Некој да ми даде линк за download на Tune Up 2009. Само да не е од главната страна, од таму неможев да ја слегнам. Се заебав од едно место ја downloadirav на германски, и сега привремено ја користам на германски јазик. Ми треба на англиски.

Некој да ми каже преку кој програм се симнуваат филмови:kesa:,и дали треба да имам инсталирано нешто на комп пред да симнам?

Ако може и линк?

Некој да ми каже преку кој програм се симнуваат филмови:kesa:,и дали треба да имам инсталирано нешто на комп пред да симнам?

Ако може и линк?

Епа ако сакаш од торент да симнуваш ќе ти треба програма µTorrent, а може и да симнуваш од линкови без програма.

Ако може и линк?
Исто така може и со LimeWire

Ако може и линк?

Ke se izgubis u baranje torenti posto zaboraviva da ti objasnat deka torentive se baraat po web strani i za nekoj film da najdes ke treba da se utepas od baranje sajtovi so torrent bas za toj film. Da ti poednostavam, simni si prebaruvac za torenti BitChe od tuka i torrent downloader Utorrent od tuka. I dvata programa se freeware(besplatni).
U Bitche imas Search pole, kaj so ke go vneses imeto na filmot i ke kliknes Search, ke ti iskocat X verzii na toj fil so razlicna golemina u MB, i razlicen brj na seederi(so 100% simnat fajl) i pirovi(seuste go simnuvaat). Kolku poveke ima sideri i pirovi pobrzo ke ti se simnuva. Odberi nekoj so ima sto ima so poveke sideri i pirovi i na desn kik imas Open Torrent, togas ke ti se otvori Utorrent za da pocne da go simnuva filmot i ke izberes folder kaj da go simne.

Ke se izgubis u baranje torenti posto zaboraviva da ti objasnat deka torentive se baraat po web strani i za nekoj film da najdes ke treba da se utepas od baranje sajtovi so torrent bas za toj film. Da ti poednostavam, simni si prebaruvac za torenti BitChe od tuka i torrent downloader Utorrent od tuka. I dvata programa se freeware(besplatni).
U Bitche imas Search pole, kaj so ke go vneses imeto na filmot i ke kliknes Search, ke ti iskocat X verzii na toj fil so razlicna golemina u MB, i razlicen brj na seederi(so 100% simnat fajl) i pirovi(seuste go simnuvaat). Kolku poveke ima sideri i pirovi pobrzo ke ti se simnuva. Odberi nekoj so ima sto ima so poveke sideri i pirovi i na desn kik imas Open Torrent, togas ke ti se otvori Utorrent za da pocne da go simnuva filmot i ke izberes folder kaj da go simne.
Ептен ја искомплицира:jaj::tapp: не го слушај ако ти треба некој филм од торрент ГУГЛ:vozbud::toe:

ај некој нека ми каже програма што кога ке напишам некој збор на интернет автоматски да го гаси прелистувачот

Ако може и линк?

bitcomet програмчето за симнување филмови и zamunda од каде можеш да симнуваш филмови линкови ти пратив на ПП

Некој да ми даде линк за download на Tune Up 2009. Само да не е од главната страна, од таму неможев да ја слегнам. Се заебав од едно место ја downloadirav на германски, и сега привремено ја користам на германски јазик. Ми треба на англиски.

Провери на ПП

Ми треба програм што ќе ми го покажува бројот на тој што ке ми ѕвони на домашен телефон доколку ми е поврзан телефонот со компјутерот нешто како идентификатор.Знае ли некој оваков програм :raz:

Може некој да ми одговори ? знам дека имаше ваков програм

mi treba programa so koja ke mozam da vlezam vo drug kopjuter plis pomognete....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom