Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
trki so kucinja

mi trebit programata trki so kucinja eurogreyhounds kako mozam da e najdam pozdrav

Вака сега, ми треба добра програма за уредување на видеа. Значи таа програма да има опции за спојување на повеќе видеа, вметнување ефекти, опција за поставување на музика и ред други работи. Благодарам.

Вака сега, ми треба добра програма за уредување на видеа. Значи таа програма да има опции за спојување на повеќе видеа, вметнување ефекти, опција за поставување на музика и ред други работи. Благодарам.
Windows Movie Maker или Sony Vegas 9:smir:

Ми треба програма за да преснимам од ВХС касета на компјутер т.е. во ДВД формат.
Не успеав да се снајдам со Iuvcr, не знам зошто. Црна ми е сликата цело време, не знам точно што треба да подесам.

Ајде помагајте :)

Ми треба програма за да преснимам од ВХС касета на компјутер т.е. во ДВД формат.
Не успеав да се снајдам со Iuvcr, не знам зошто. Црна ми е сликата цело време, не знам точно што треба да подесам.

Ајде помагајте :)
Види тука:smir:

Ми треба некој да ми препорача програма што си фукнционира ко што треба...

Тимче фала, ама не завршив работа :)

Ми треба некој да ми препорача програма што си фукнционира ко што треба...

Тимче фала, ама не завршив работа :)

Па пресними ја во .avi или .mpeg формат, па после тоа направи го во DVD преку Convert X2DVD

фората е што никако не можам да префрлам од касета на компјутер, конвертирањето не е проблем после тоа... Ми треба програмче за од VHS на компјутер да снимам

Probaj so druga kaseta da ne e so CopyProtection taa, sea ne znam tacno kako se vika zastitata ali ima VHS kaseti so imaat zastita za presnimuvanje.

Не, не... сигурно не е заштитена. Значи не знам каков видео стандард да одберам за да ја видам сликата... Pal, Ntsc, Secam... тие ствари не ми се баш најјасни... :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom