Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако правеш маабет за windows movie maker таа програма треба да ја имаш со windowso pravo ако ја немаш земи ја од тукаЗнам дека некој ке му биде потешко ама ако може да ми прати линк за симнување на Movie Maker и да ми објасни како да креирам едно видео и сл или пак да ми најде туторијал![]()
дали знае некој линк за ACD Pro програма за гледане слики и со клуч право може и торент. фала:smir:
Vaka, iam mozda 100 DivX filmovi na HDD i rekov aj da si napraam katalog so programov. Go simnav ova programov 5.6 verzija i kolku so go razgledav nema opcija sam da iskanira po hard disk i po iminja na AVI fajlovive ili soznam kako sam da naprai lista na filmovi sto gi imam. Ima samo opcija so barkod citac da ti najde so film imas na DVDto (glupa opcija za nase podnebje) ili manuelno da vnesuvas koj filmovi gi imas so e isto so Excel varijantava.
Ima li nekoj program so sam ke napravi scan na DIvxovi po HDD i po iminjata na filmovite da sobere infoa od imdb ???
i MyAllMovies go simnav isto ne mi vrsi rabota
Што марка на Нокиа имаш?Некоја програма за на Нокиа мобилен со која ќе можам да ги заклучувам фајловите со лозинка, или да ги прикривам?? Знај некој?
Програма за да гледам колку трансфер сум напраил?
На страната на кејблтел неможам да најдам...
Што марка на Нокиа имаш?
Програма за да гледам колку трансфер сум напраил?
На страната на кејблтел неможам да најдам...