Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе човек немам ништо чепкано како ми беше инсталирано првото одеше ного брзо а сега тава оде ного бавно а од дека може да се пуште поголема брзина кога ДВД то е х8 и не оде повеке и саа ми реже едно ЦД по 35-40 мин

Којзнае ти што си праел на тоа компјутерот. Си го сјебал чим ептен споро ти реже. Не ќе да е до нерото.

Којзнае ти што си праел на тоа компјутерот. Си го сјебал чим ептен споро ти реже. Не ќе да е до нерото.
види сега братучет ми има неро како шо имам јас сега и некни пред да си го формат ком решееме ДВД кај него после истото го испробавме и кај мене и кај него беше 40 ми а кај мене за 12 мин мислам тука негде беше ама кај мене беше друго нерото незнам коо верзија беше сега коо го формат ком и мојо е исти како неговио неро и исто реже тоа ми е зборо ....... пуу која верзија беше да го е..м :uvo:

види сега братучет ми има неро како шо имам јас сега и некни пред да си го формат ком решееме ДВД кај него после истото го испробавме и кај мене и кај него беше 40 ми а кај мене за 12 мин мислам тука негде беше ама кај мене беше друго нерото незнам коо верзија беше сега коо го формат ком и мојо е исти како неговио неро и исто реже тоа ми е зборо ....... пуу која верзија беше да го е..м :uvo:

Човек НЕ е до нерото, до твојот РЕЖАЧ е

Човек НЕ е до нерото, до твојот РЕЖАЧ е
нема шанси режачот ми е топ мое мислење е дека е до нерото па ке видеме ако треба сите верзии на неро 6 ке ги испробам ама таа ке ја најдам

нема шанси режачот ми е топ мое мислење е дека е до нерото па ке видеме ако треба сите верзии на неро 6 ке ги испробам ама таа ке ја најдам

Упорен човек брее :)
ајде испробај ги верзиите, сепак ја останувам на моето дека ти е нешто до режачот

Упорен човек брее :)
ајде испробај ги верзиите, сепак ја останувам на моето дека ти е нешто до режачот
немај гајле тоа е твое мислење е а има ли врска ЦДто дали е Princo или е некое друго?? и кажи ми шо може да му е на режачот кога веке толко си запнал:smir:

немај гајле тоа е твое мислење е а има ли врска ЦДто дали е Princo или е некое друго?? и кажи ми шо може да му е на режачот кога веке толко си запнал:smir:

Ех ти па принко од 10 денари, земи пробај со verbatim :helou:

Дудук, земи 2 принко DVD, инсталирај го NERO истата верзија и кај тебе и кај комши (он нека има 4 пати појак компјутер од тебе, и да не е сјебан). Срежај го истото DVD кај тебе и кај него, на иста NERO верзија.

Види што ќе биде.

tim4e ... де ако не ти е мака пресели се ТУКА. :) Мислам дека тое е правата тема каде што треба да прашуваш за вакви работи (Проблеми со софтверот ... Неро-то ...) :)

4-та Реприза
Од коа го преинсталирав Windowso, компјутерот ми свири Стерео а сараундот е приклучен ко шо треба. Е сеа програмава не ми текнува како се викаше точно длаи X Sarraund, дали X3D saraund, врска неам а знам од неа подесував ефекти,Стерео или сараунд да е јачина на звучниците посебно.Ако можи некој да ми кажи шо програмче да симанам ептен фала oднапред ако е женско и одназад.
П.С. Звучната ми е АC`97

Имам USB ТВ картица KWorld PVR-TV 300U ама шабаните на цедето што иде со него ставиле само драјвер, а нема програма преку која што ќе можам да гледам канали...Дајте некоја програма за таа намена?

Де некој ако има клучеви за Kaspersky 7.0.1.325 ама испробани оти 342342 пробах не бива ... Чекам по ПП:smir:

го форматирав комп и сега немам ДВД плеер
па дај предложете некој ем бесплатен ем добар да спуштам :)
фала :smir:

го форматирав комп и сега немам ДВД плеер
па дај предложете некој ем бесплатен ем добар да спуштам :)
фала :smir:

Cyberlink Power DVD (верзија по твој избор) мислам дека ќе ти заврши работа. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom