Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти еден бесплатен. Големината му е 40 мегабајти.еј кај мозам да симнам некое програмце за гледање на двд филмчиња ???? бев денес да зимам програмчиња ама заборавив да го земам тој мозе некој да ми казе кај мозе да симнам.
Ми треба некој програм со кој можам да спојам повеќе видео клипови во еден.
Windows movie maker or Sony Vegas ... 1вото го имаш на ПЦ сто посто.
позз.
може ли некој да ми каже некоја верзија од Norton AntiVirus шо ке можам да најдам Licence Key[/quoteА
Ах тим4е, пак нешто си заглавил![]()
![]()
Провери ПП, имаш линк за Авира Антивирус премиум 2008 + код за активација + Licence key![]()
која програма да ја доунлоадираш исто ке чекаш, неможе ти на таа чекаш 5 саата за тај фајл, а некоја друго програма за 30 мин истиот фајл, бар ја така знам ..VE MOLAM NEKOJA PROGRAMA SLICNA NA ulead dvd samo da ne e kako neze makotrpno da se ceka da se napravi fail pa da se snima zboruvam za izrabotka na dvd meni mi e potrebna slicna programa kako ULEAD DVD za meni za svadba ve molam pobrzo mi treba odgovor samo da ne se ceka tolku dolgo da se konvertira failot kako na ulead dvd i treba najmalku 5 saati dajte nekoja pobrza znaci da se napravi meni na cd za svadba da se rezi poroa so nero se razbira podgotveniot materijal POZDRAV DO SITE FORUMDJII
VE MOLAM NEKOJA PROGRAMA SLICNA NA ulead dvd samo da ne e kako neze makotrpno da se ceka da se napravi fail pa da se snima zboruvam za izrabotka na dvd meni mi e potrebna slicna programa kako ULEAD DVD za meni za svadba ve molam pobrzo mi treba odgovor samo da ne se ceka tolku dolgo da se konvertira failot kako na ulead dvd i treba najmalku 5 saati dajte nekoja pobrza znaci da se napravi meni na cd za svadba da se rezi poroa so nero se razbira podgotveniot materijal POZDRAV DO SITE FORUMDJII
де некој ако знае некоја верзија од Nero 6 брзо шо реже оти пред да си го форматирам ком имаах една ДВД ЦДиња режаше за 10-15 мин а сега ова шо го имам 6.6.1.6 ми реже за 35-40 мин .... и Licence Key за Kaspersky 7.0.1.325 никак неможам да внесам пробах 34534 кодови ниту еден не прифака
Едит: и да ми прате некој линк со Adobe photoshop CS2 со serial
де некој ако знае некоја верзија од Nero 6 брзо шо реже оти пред да си го форматирам ком имаах една ДВД ЦДиња режаше за 10-15 мин а сега ова шо го имам 6.6.1.6 ми реже за 35-40 мин .... и Licence Key за Kaspersky 7.0.1.325 никак неможам да внесам пробах 34534 кодови ниту еден не прифака
Едит: и да ми прате некој линк со Adobe photoshop CS2 со serial
абе човек немам ништо чепкано како ми беше инсталирано првото одеше ного брзо а сега тава оде ного бавно а од дека може да се пуште поголема брзина кога ДВД то е х8 и не оде повеке и саа ми реже едно ЦД по 35-40 минПа пушти да режа на поголема брзина и ете ти![]()