Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па тоа го може секој килогер.

На пример лесно е да се најде кракуван Ardamax и со него можеш да гледаш што се дешава у твој компјутер додека не си дома или на работа.

Па тоа го може секој килогер.

На пример лесно е да се најде кракуван Ardamax и со него можеш да гледаш што се дешава у твој компјутер додека не си дома или на работа.

Fala ti super program

кажејте некоја програма за слики на пр мојта глеава да ја ставам на друг на телото или мојта глава на неговото тело:smir:

кажејте некоја програма за слики на пр мојта глеава да ја ставам на друг на телото или мојта глава на неговото тело:smir:

Ако имаш послаба машина ондак земи си Adobe Photoshop CS2
а ако имаш појака машина ондак Adobe Photoshop CS3.
Исто така можеш и Adobe Photoshop CS4.

Ова ти е најдобрата програма за такви ствари :)
За Download обрати се кај чичко Google. :)

3 реприза

Од коа го преинсталирав Windowso, компјутерот ми свири Стерео а сараундот е приклучен ко шо треба. Е сеа програмава не ми текнува како се викаше точно длаи X Sarraund, дали X3D saraund, врска неам а знам од неа подесував ефекти,Стерео или сараунд да е јачина на звучниците посебно.Ако можи некој да ми кажи шо програмче да симанам ептен фала oднапред ако е женско и одназад.
П.С. Звучната ми е АC`97

e vaka znaci...mi treba nekoja programa so koja bi mozel da gi gledam klipovite od mobilen... skarfejs imam nekoj link od porano da skimnam ali gleam sega ne raboti...aj ako ima nekoj ako znae neka pishe privatna poraka.. FALA odnapred

e vaka znaci...mi treba nekoja programa so koja bi mozel da gi gledam klipovite od mobilen... skarfejs imam nekoj link od porano da skimnam ali gleam sega ne raboti...aj ako ima nekoj ako znae neka pishe privatna poraka.. FALA odnapred

3gp player... :toe:
би требало да имаш такво нешто и со самиот мобилен, а доколку сакаш да ги конвертираш клиповите за после да можеш да ги гледаш на ПЦ, тогаш земи 3GP Video Converter

Имаше една програма мислам дека се викаше 357 или Nokia 357. Ич не ми текнува како беше програмата. Со неа можеш да гледаш клипови од мобилен, види ако можеш да ја најдеш, ако не кога ќе седне еден другар на мсн ќе го прашам како се вика точно и ќе ти пишам ПП.

Ми треба некој програм со кој можам да спојам повеќе видео клипови во еден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom