Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има бе![]()
Blender
И + тоа, бесплатна е и е open source. Ако мислиш дека е open source нема да е доволно добра, изгледај го Big Buck Bunny .
двд плеерот би требало да го чита преводот без вметнување со некоја екстра програма. Доволно е филмот и преводот исто да се викаат. ПримерДали некој знае програма за вметнување на превод во филм кој потоа снимен на двд би го читал двд плеерот заедно со преводот.Фала однапред
двд плеерот би требало да го чита преводот без вметнување со некоја екстра програма. Доволно е филмот и преводот исто да се викаат. Пример
Филмот: Nekojsi film.avi
Преводот: Nekojsi film.srt (или која и да е екстензија да е преводот)
Фајловите еден до друг се режат на двд и би требало автоматски да ги прочита.
Probav taka ama ne saka,mene mi kazaja deka imalo nekoja programa.Fala sepak
Ако плеерот не ти чита divx, можеш да пробаш со converxtodvd, има таму subtitles, ќе стиснеш десен клик и add subtitle. Само ќе треба да чекаш да се енкодира пред режење. Ако имаш слаб компјутер ќе се изначекаш.Дали некој знае програма за вметнување на превод во филм кој потоа снимен на двд би го читал двд плеерот заедно со преводот.Фала однапред
ако ова е правата тема барам и ја софтвер за одделување на звукот од клип на пр да ја извадам само песната од видео спот
Ај ако сака некој да ми најде Windows xp service pack 3 КОМПЛЕТ !!!![]()
Ima edno programce se vika Video MP3 extractor...mn lesno za upotreba probaj go..:smir:ако ова е правата тема барам и ја софтвер за одделување на звукот од клип на пр да ја извадам само песната од видео спот
Eden drugar mi kaza deka imal rapidshare downloader moze li nekoj da mi kaze kako i od kade da simnam takva rabota?
ако ова е правата тема барам и ја софтвер за одделување на звукот од клип на пр да ја извадам само песната од видео спот
Eden drugar mi kaza deka imal rapidshare downloader moze li nekoj da mi kaze kako i od kade da simnam takva rabota?