- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 0
дај кажете некој добар систем оптимајзер? глеам по форуми system mechanic го фалат, па ако има некој пиратска верзија со можност за апдејтови нека стаи линк... фала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае некој програма за правење реклами или слично?
Направив реклама во една програма ама само преку таа програма може да се гледа и значи само на мој пц пошто на друг не сака.
Помооош:helou:
лелееееееее абе многу страници има за читање... ај ако некој знае нека ми одговори... КОЈ ФОРМАТ на ВИДЕО треба за МП4или кажете некоја страна кај што можам да спуштам мп4 спотови, или некој адд-он за спуштање од www.youtube.com во мп4... не е Мп4 мислам, Mpeg мислам дека е ... се мачев 3 саата... и не успеав да најдам такво нешто... не ми треба Конвертор... ми требит ОNLINE спуштање или Youtube Download to Mpeg клип... конташ? помош ...
Имам Epson C46 и го дополнував со боја прв пат, ама тие имале некој чип што број колку можеш да принташ и сеа тој треба да се ресетира, па некој софтвер да ми дадете за тоа, или некоја електрична шема за да се направи одделен уред за ресетирање на кертриџот?????
Ако си од Скопје, оди во Бисер горе во GOGA (или GODA незнам точно како се вика), специјализирана продавница за принтери и се околу нив. Има таму се продава ресетер на чипот на кертриџите, 200-300 ден. е и немаш гајле. Ќе ти објасни тој таму подетално.
И да ти кажам уште од сега, за некој период (незнам по колку точно испринтани листови) ќе ти појавува дефект принтерот, нешто како демек мора да го носиш на сервис. За тоа имаше софтвер мислам, и го оправува ова, али пак ти прашај си ваму.
Овие ствари ги знам, зашто некој вработен у Епсон го отпуштиле ради некои глупости, и овој сите тајни ги дал у јавност. Дека сите принтери бројат страни и после одреден број испринтани страни принтерот ти го јавува како сјебан за да си земеш нов или да го попраиш кај нив, и такви ствари.....
Мојот е пет години стар па мака нема......:pos2::helou:
Ah sea se kaza...Шо сте запнале со тоа NOD-от и Kaspersky ... Пробајте го Antivir XP...
Зато шо мојов двд плеер не чита .sub преводи за divx филмови, барам програма со која од .sub file може да го претворам во .srt file. Ај некој по пп нека ми каже. Фала однапред.