Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ми треба некоја си програма наречена Microstation SE(со или без тоа СЕ),за цртање геодетски подлоги,малце ми е итна,некој да не ја има,или добар торент би бил доволен,пошто се здробив барајќи и ништо работа...

Луѓе помагајте ве молам! Случајно ги избришав сликите од мемориска картичка и сега сакам да ги вратам. Кој програм да барам зашто има многу а незнам кој би можел да ми ги врати сликите. Help!!!

Луѓе помагајте ве молам! Случајно ги избришав сликите од мемориска картичка и сега сакам да ги вратам. Кој програм да барам зашто има многу а незнам кој би можел да ми ги врати сликите. Help!!!

За мобилен збориш???

После бришење, нема каење :)

Повели:

http://goinggnu.wordpress.com/2008/02/14/recover-deleted-files-from-memory-card/

Ама тука колку шо видов има објаснување за под Linux. Можи ќе ти помогни.

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
За мобилен збориш???

Јас мислам дека можи да се вратат податоците. Зошто ти кога ќе избришиш некој фајл, всушност податоците за фајлот остануваат, се додека просторот кај што беше зачуван тој фајл не се презапиши со нови податоци.

Повели:

http://goinggnu.wordpress.com/2008/02/14/recover-deleted-files-from-memory-card/

Јас мислам дека можи да се вратат податоците. Зошто ти кога ќе избришиш некој фајл, всушност податоците за фајлот остануваат, се додека просторот кај што беше зачуван тој фајл не се презапиши со нови податоци.

Поточно, се бришат со демагнетизирање на медиумот на кој се запишани. За бришење фајлови од HDD можеш делумно да ги вратиш со System Mechanic (има таква опција) ама треба да реагираш побрзо, не после 2 недели или после рестарт на компјутерот.

За од картичка не сум пробал и не сум начекал такво нешто, а сега гледам дека имало :)

За мобилен збориш???

Не од апарат, вчера што се сликав, па некако ми ги снема сликите од картичката, и ги нема ни во пц ни во неа. Инсталирав неколку програми за тоа ама не сака.

Повели:

Па и јас мислам дека може, немам сликано после тоа зашто го знам тоа. Фала многу за линкот го читам сега.:helou:

ми треба некоја си програма наречена Microstation SE(со или без тоа СЕ),за цртање геодетски подлоги,малце ми е итна,некој да не ја има,или добар торент би бил доволен,пошто се здробив барајќи и ништо работа...
ја најдов програмата,али сеа ми бара нешто шо се вика triForma v. 8.09.03.50 за да се инсталира,шо од прееска го барам на нет и неможам да го најдам...би ми значело многу ако некој ми помогне околу ова,пошто се работи за оцена? :) :)

Ima li nekoja programa za msn da vidis koj te blokiral ???

Нема таква програма, доста прашувате за ова. Кој што ќе ви каже дека има таква програма или сајт или скрипта..... ВЕ ЛАЖЕ.
Ваше е дали ќе поверувате во тоа...

Објаснив на темата за МСН како работат тие скамерските страни што ве лажат дека ќе ви кажат кој ве блокнал. Напрај нов акаунт,адни ја личноста која мислиш дека те блокирала и ќе си видиш најубаво.

тоа е најголемата лажга, но највеќе ме чуди е тоа што луѓе паѓаат на тоа....
совет, не се логирај со твоите acc и pass од мсн-то, па дури и е-мејл, на такви непроверени страни....прашајте го ZeroStyle...он праеше такви скамови....

Не ме издавај бе :pos:

иначе да многу се лажат поготово новите мсн корисници...Го јадат :tv:

Abe daj kazete nekoj dobar Optimizer ama nemoj samo da e free ako e free ic ne ni go pisuvajte

Korun кажи некој добар Spyware програм? Јас го користев Spybot ама сега неможам да го инсталирам не знам зошто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom