Easy gif animator:smir:Дефинитивно не ме сфати сакам например од видео *avi формат да се извади 10 секунди и да се направи сликичка како у потпис во *gif или било каков формат:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Easy gif animator:smir:Дефинитивно не ме сфати сакам например од видео *avi формат да се извади 10 секунди и да се направи сликичка како у потпис во *gif или било каков формат:wink:
Дефинитивно не ме сфати сакам например од видео *avi формат да се извади 10 секунди и да се направи сликичка како у потпис во *gif или било каков формат:wink:
Easy gif animator:smir:
фала многу:salut:Не видов дека е анимација, зашто кратко седев на страната и не мрдаше сликата
Иначе за програма, оваа е многу добра, едноставна и лесна:
Па со оваа програма се напраени тие XP Модификации (има цела тема за нив) тие Black Edition, Crystal Edition, Dark Edition.....
Уствари си го модифицираш ХР како што сакаш за нареден пат се да ти е инсталирано по твој вкус![]()
Овие Black Edition, Crystal Edition...се како скинови за XP или...?
BTW Дајте ми некој скин со кој ке можам да го направам XP да изгледа како Vista ама да не го тепа многу процесорот и рамот....Ако постои таква..?![]()
tie stavrno se dobri ama grdoto e so jazikot ne mozes da go napravis mak inace e se super stavas cd na makedonsko nesto bilo so ti pisiva na arapskiТие Black, Crystal, Dark... не се само скинови за ХР туку тоа ти е ХР ама модифициран, со поправени багови, подобрени некои работи, вклучени програми во самата инсталација....
А за да ти биде како виста, само пиши на гугле нешто како VISTA STYLE FOR XP и ќе ти најде милјон ствари. Или пробај со програмчето Windows Blinds
Necini toa nogu e grdo kompjuterot go pravi parce ednas se zaebav go instalirav i posle morav odma da go formatiram u picku materStaviv Vista Transformation Pack 8 ama mnogu sporo podiga komjuterot i nekoj fajlovi kasperskiot mi gi pokazuva kako virusi.
Не ја инсталирајте ВИСТА прави проблеми, а и некои антивирусни програми не се програмирани за ВИСТА. Според мене
ok de toa e samo sitnica lee ok nema da se poftori aman vise so toj banИ ќе те замолам да пазиш на јазикот. Претходниот пост не ти го бришам намерно, за кога ќе побарам да добиеш бан, да ми послужи за факт зошто го барам тоа.
Леле кој ѓавол ме тераше да инсталирам Vista Transformation Pack 8, сега чекам пола минута да ми отвори Мозила. И додека да подигне чекам по 3 минути.....Пред 2 дена го форматирав сега пак нема шанси. HELP?
Sistem Restore ке го реши проблемот, да го вратам како до вчера што е бил? ПОМАГАЈТЕ!!!!!!:nesvest: