Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Korun кажи некој добар Spyware програм? Јас го користев Spybot ама сега неможам да го инсталирам не знам зошто.

Мислиш ANTI-Spyware??? :)

System Mechanic
Spyware Doctor

Еве јас не сум Корун ама би ти го препорачал AVG Antispyware. Има фрее верзија. Ако најдеш и крак за него или серијал,топ ќе биде. :)

Да де Anty-Spyware:)

ZeroStyle само немој фрее верзии те молам.:)

BTW Фала и на двајцата.:kafe:

Абе види имаш и фрее верзија и не-фрее :)
Мислев ако те мрзи да бараш крак таа,ако не земи си ја оваа и фурај. Твој е изборот,јас само да помогнам :smir:

ЛЕЛЕ Веке стварно се нервирам, абе нетот овие денови ми е срање имам по 600пинг на speedtest.net. РЕШЕНИЕ? ПОМАГАЈТЕ!! Се јавив во станицата ама таму ми кажаа дека од кај нив се е в ред не покажувало никакви грешки. HELP ME PLS!! Mислев да не е до Касперскиот, го избришав ставив НОД32 3.0 се апдејтираше сега скенира и најде нешто го избришав ама пак исто, чекам по пола саат да ми отвори некоја страна на нет.:kesa::nerv::nerv:
Плус тоа не знам дали вие можете да видите не знам кај вас како покажува ама аватарот на форумов не ми е сликата од Сталоне што беше туку ми покажува слика "Your computer may be infected with spyware"...:)

Па ако нодот и касперскито не ти нашле ништо,пробај со анти спајвер. Ако и тоа не ти најде ништо,ама баш ништо. Иди им таму во централата карај се малце одма ќе ти го напраат интернетот,да видиш како одма ќе ти лета :)

Па ако нодот и касперскито не ти нашле ништо,пробај со анти спајвер. Ако и тоа не ти најде ништо,ама баш ништо. Иди им таму во централата карај се малце одма ќе ти го напраат интернетот,да видиш како одма ќе ти лета :)

Администратор што е таму во централата ми е многу добар пријател се знаат и со татко ми и кога се јавувам него го барам и тој ми кажа дека од кај нив не е проблемот.:(:(:( Плус тоа наместо 128/96 што треба да ми биде нетот, јас имам 256/128 тој ми го покачи без да плаќам повеке и без да знаат другите таму. Повеке мислам дека неможе ништо да направи. А се мислам да не ми е нешто Windows-от заебан пошто пред 1 недела го форматирав, ама не ми е прв пат досега да форматирам со овој Windows Indego. Има некој шанси да е тоа? Ако не да го форматирам пак со обичниот Windows од другото ЦД?:pos2::pos2::pos2::kesa:

Aбе глеј да не форматираш често. Средувај го со заштитни софтвери и сл. Само поретко формат. Иначе брат,како сакаш да ти отвара страни брзо со 256/128 :jaj:

Администратор што е таму во централата ми е многу добар пријател се знаат и со татко ми и кога се јавувам него го барам и тој ми кажа дека од кај нив не е проблемот.:(:(:( Плус тоа наместо 128/96 што треба да ми биде нетот, јас имам 256/128 тој ми го покачи без да плаќам повеке и без да знаат другите таму. Повеке мислам дека неможе ништо да направи. А се мислам да не ми е нешто Windows-от заебан пошто пред 1 недела го форматирав, ама не ми е прв пат досега да форматирам со овој Windows Indego. Има некој шанси да е тоа? Ако не да го форматирам пак со обичниот Windows од другото ЦД?:pos2::pos2::pos2::kesa:

Aбе глеј да не форматираш често. Средувај го со заштитни софтвери и сл. Само поретко формат. Иначе брат,како сакаш да ти отвара страни брзо со 256/128 :jaj:

Абе брат знам дека 256/128 не е брз интернет ама за разлика од сега до пред 1 недела ми отвараше страни многу побрзо одколку сега. А некој ни воопшто не ги отвара. Ама ке го менам нетот вчера баш приметив на ТВ имаше оглас дека ТЕЛЕКАБЕЛ отвориле и во Штип и заедно со Струмица изгледа на иста мрежа ќе се, па бараа некои техничари таму не знам што...:vozbud:

Еве сега неможам ни System Mechanic да го слегнам не отвара.:)
Eдинствено на форумов што отвара вака побрзо иначе се друго е ТАПА!

Добар е Телекабел,за Скопје зборам ,да не те излажам. Иначе ај провери на www.speedtest.net колкава ти е брзината. Одбери белград или будимпешта сервер.
Се мислам дека ти ја смалиле брзината :wink:

Добар е Телекабел,за Скопје зборам ,да не те излажам. Иначе ај провери на www.speedtest.net колкава ти е брзината. Одбери белград или будимпешта сервер.
Се мислам дека ти ја смалиле брзината :wink:

ХЕХЕ Абе овие од Струмица што се КАБЕЛНЕТ од Бугарија влечат од Пловдив.:) Чекај ако отвори спидтест ке пробам ако не.....

ЛОЛ Осети ова, нешто слично мислам дека не си видел досега?:):):)

Attachments

Да да. Имаш латенција и аплоуд јак :)
Проба спидтест?

Како може на Белград да имам 608/68 нетот ми е 256/128, а на Пловдив 257/14? Тие од КАБЕЛНЕТ влечат од Пловдив Бугарија или нема врска тоа?:pos2:

BTW како да отворам UIF фајл? Пробав преку Deamon Tools ама не бива.

iki_str ако место avatarot имаш слики your computer is infected дефинитивно имаш некој spyware.

Како може на Белград да имам 608/68 нетот ми е 256/128, а на Пловдив 257/14? Тие од КАБЕЛНЕТ влечат од Пловдив Бугарија или нема врска тоа?:pos2:

BTW како да отворам UIF фајл? Пробав преку Deamon Tools ама не бива.

Преку MagicISO

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom