Барам / Имам потреба од...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека ова е најсоодветното место да прашам.

Дали е возможно сликиве подоле (со таа резолузија) да се испринтаат без да го изгубат квалитетот на површина од 50 cm x 110 cm рамки.

Значи се работи за постери во теретана, и ме интересира дали сето ова е изводливо и колку одприлика би ме коштало за 10тина постери
Ќе има мали загуби, ама со оглед дека ќе висат на ѕид и дека се црно бели нема да е многу страшно за тие димензии што ти требаат.

некој да има код што е да автоматски се префрла кога отвараш една страна да префрлаш на истиот урл да префрла на нова?

некој да има код што е да автоматски се префрла кога отвараш една страна да префрлаш на истиот урл да префрла на нова?

На вакво нешто мислиш ?

<META http-equiv="refresh" content="5;URL=link">

Во content пишуваш за колку секунди да биде пренасочувањето.

Некој доброволец да ми изработи нешто на фотошоп или на некој сличен програм една работа.
На позадина на слика да вметне само неколку логоа со тоа што треба истите да бидат на подножјето на главната фотографија и да бидат во иста големина.
Ништо спектакуларно.
Пошто се работи за волонтерски проект и од него немам некој есап за услугата можам само да му даам зеленко.

2000ден.
Некој доброволец да ми изработи нешто на фотошоп или на некој сличен програм една работа.
На позадина на слика да вметне само неколку логоа со тоа што треба истите да бидат на подножјето на главната фотографија и да бидат во иста големина.
Ништо спектакуларно.
Пошто се работи за волонтерски проект и од него немам некој есап за услугата можам само да му даам зеленко.

Има ли некој искуство во правење корица за книга? Дали има тоа некои посебни побарувања или можиш да си го работиш во Фотошоп како и секоја друга графика (како да правиш wallpaper на пример). Сум го сретнал и терминот "kindle ebook cover" Знам дека Kindle е ebook читачот на амазон, е сега дали дизајнот за такво нешто би се разликувал, освен во тоа што е само за приказ на екран, онлајн и не се печати.

Ништо спектакуларно.

Ако е потентна травата можам да пробам нешто, јес да одамна немам фатено фотошоп. Ако не, може и кеш.

Момци ако има некој заинтересиран или ако познавате некој што би бил заинтересиран за Frontend Dev или Backend Dev нека аплицира тука

Клик Тука

Има ли некој искуство во правење корица за книга? Дали има тоа некои посебни побарувања или можиш да си го работиш во Фотошоп како и секоја друга графика (како да правиш wallpaper на пример). Сум го сретнал и терминот "kindle ebook cover" Знам дека Kindle е ebook читачот на амазон, е сега дали дизајнот за такво нешто би се разликувал, освен во тоа што е само за приказ на екран, онлајн и не се печати.
Ако ти е потребно за изработка на корица на некој од натпреварите на 99design и слични страници имаш во секој дизајн објаснување колкава треба да е резолуцијата на финалниот дизајн.Е сега за изработка на корици се користат најчесто CreateSpace i Kindle сервисите каде што имаш различни димензии.Инаку ако работиш во фотошоп корица за штампано издание треба да внимаваш финалниот дизајн да биде CYMK колор мод а за е-Боок во RGB. https://www.createspace.com/Help/Book/Artwork.do https://kdp.amazon.com/help?topicId=A2J0TRG6OPX0VM

Имам потреба од изработка на Веб страна на која ке прикачувам слики
и истите ке ми ги генерира во HTML cod,и темплеј кој исто така треба да го генерирав во хтмл
платена работа,може да ме контактирате на dm.dragan@yahoo.com или во пп.

Имам потреба од изработка на Веб страна на која ке прикачувам слики
и истите ке ми ги генерира во HTML cod,и темплеј кој исто така треба да го генерирав во хтмл
платена работа,може да ме контактирате на dm.dragan@yahoo.com или во пп.

Толку ли нема кндидати :)

Барам Веб Девелопер да ми креира web design и да го претвори во HTML.

Ми треба сериозен веб/апп девелопер што има добро познавање на RESTapi и поврзување на мобилна апликација PhoneGap со WordPress сајт за голем проект. Ако е некој заинтересиран нека пише ПП да му објаснам за што поточно се работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom