Барак Обама против Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Terion
  • Време на започнување Време на започнување
Пак овие демокративе,а? :tapp:

Од добро познати причини, како нафтата меѓу друго, Републиканците кога се на власт си тераат некоја луда политика на блискиот исток.

Од некои непознати причини, Демократите кога се на власт се мотаат на места како балканот, па некогаш ми се чини дека и кај нас има нафта само не знаеме.

Да се разбереме, републиканците се тотално луди и кај и да е ќе придизвикаат некоја војна од огромни размери, ама барем ние сме раат од нив и се додека е така добро е да си седат на власт. Нас не ни е проблемот Барак Обама или Осама или како и да се вика. Кој и да дојде од нивните ќе си имаме главоболки. Се ми се чини дека тој е ставен во кампањата колку да покажат демократите дека се демократи, а никогаш нема да ја добие шансата што ја доби Chris Rock во "Head of State" ако сте го гледале. На крај ќе ја исфрлат Хилари како кандидат па ќе одат на оние "прва-жена-претседател“ финти. А републиканците ќе исфрлат некој кандидат поглупав и од Џорџ Дупло Ве, ако имаат таков. Се надевам дека имаат, и дека ќе победи.

Нас не ни е проблемот Барак Обама или Осама или како и да се вика...

Bash taka se vika... ;-)

70855.167barackosama_t_shirt.jpg

Ја мислам дека и покрај целата медиумска покриеност и еуфорија која владее околу можниот кандидат на демократите (Обама или Клинтон) на крајот сепак ке победат републиканците затоа што во прашање е една огромна машинерија и никако несмее да се заборави влијанието и моќта на Џорџ Буш постариот.

Американците никогаш нема да бидат спремни да имаат црнец за претседател. Не верувам ни дека ке добие шанса како кандидат на демократите.

уффф...Ако дојди овој Барак, не знам каде ќе се криеме..Како што Буш прв ден не призна , така овој ќе не суреди(ама да се надеваме дека ако ја победи Клинтон, нема да го победи републиканскиот кандидат!!Нека е Господ со Републиканците!!И не верувам баш во теоријата црнец да ја води Америка!!Демократите со тоа сакаат да гки присвојат црнечките гласови во Америка, што се баш на незавидно ниво

Hilary Clinton ke pobedi 100%.
Koj saka da se kladi so mene?

Па ако се одбира едно од двете зла подобро да го одбереш подоброто зло..Инаку досега традиција било(не ме земајте за јазик)8години републиканците, па обратно се менуваат!

Ама да не испадне сега дека нешто се правам паметен, сигурно ви е познато дека позади Хилари стои "албанското лоби" како што беше во времето на Бил. Така да, нема помало/поголемо зло помеѓу демократите.
Инаку прифаќам кладби :) ...ја викам дека републиканците ке тепаат без разлика кој ке биде кандидат на демократите (полесно ке биде против Обама, ама и Хилари ке изгуби).

Мамето негово.:nerv:
Што убаво си ја прескокнував темава,ама не,морав да ја отворам и да се изнервирам.
Кој мазохист сум,ни самата не сум свесна значи!:uf:

Ебати Циганот ебати.
Се сеќавам пред некоја недела кога кажуваше зошто Македонија требала да се нарекува ФИРОМ.
Затоа што била жива идејата за Голема Македонија, а како прво и прво тие делови ни се одземени, како второ и да сакаме нешто да направиме не можеме немаме армија толкава за да и се спротиставиме на Грција а како трето никогаш не сме ни сакале војна да имаме.
Втората причина била зошто поради таа идеја умреле над 1000 грци...
Е тоа кога го слушнав ме извади од ТАКТ!!!А не спомнува за тоа како беа над 1 милион македонци раселени од Егејот во граѓанската војна и не зборува за тоа уште колку македонци завршија по островите во Грција и колку беа убиени......
Гомнар!!И тогаш со никаква војна не им се заканувавме и извршија геноцид врз нас....тоа најмногу ме извади од такт...:lut::lut::lut:
И јас мислам дека републиканците ќе победат ама ќе видиме.Ако победи онаа Хилари ни се еба мајката и со неа!!

Прв ЦРН претседател на САД..или прва ЖЕНА претседател на САД хехе нема шанси ниту Мр. Хусеин Обама ниту Мрс. Хилариоус ,
мислам дека сеуште не е дојдено време кога нигаз или жена би можеле да победат на претседателски избори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom