Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, јас можам да го потврдам тоа дека Еце е премногу таинствена женска... :pipi:

Да да, јас можам да го потврдам тоа дека Еце е премногу таинствена женска... :pipi:
Што?!?
Така, а?
Срце ти дадов, душа ти дадов, и ти мене таинствена! :pos: :pos:
Аааааа, ќе се караме... :baeh:

Што?!?
Така, а?
Срце ти дадов, душа ти дадов, и ти мене таинствена! :pos: :pos:
Аааааа, ќе се караме... :baeh:

Па добро сеа, срце, душа ми даде да тоа секако... али ај да не претерам али пак во некои работи си таинствена... хахахахахах

п.с. знаеш ти за кои ти зборам, хахахаха... прееска ти пишав што сакав... хехехехехе, провокаторке една најслатка :pipi: :back:

Инаку плс едно било што за глава минење... :)

Дај Собоески водка ми се пие :)
Епа Собоески сега...се потроши, еве ти од најскапата. :smir:

55092_2.jpg

Па добро сеа, срце, душа ми даде да тоа секако... али ај да не претерам али пак во некои работи си таинствена... хахахахахах

п.с. знаеш ти за кои ти зборам, хахахаха... прееска ти пишав што сакав... хехехехехе, провокаторке една најслатка :pipi: :back:

Инаку плс едно било што за глава минење... :)
Хахаха, па и ти си таинствен. :baeh:

Мор не сум ја, знаеш оти се би направил за тебе :baeh: хахахаха

п.с. ај идам сеа ја, знаеш, морам... :back:
Ајде, добро, нека е така... :pipi:
Ај чао, се гледаме... :helou:

Ништо собоески сакав не од ова на сите од оваа им даваш
Ауу, газдата ме кара... :cry:
Немој газда, па најубава е, затоа ја давам, да ни доаѓаат муштерии...само ние ја имаме. А ако толку сакаш Собоески, набави. :toe:

П.С. Цени ме, затоа што сега сум ти единствена келнерка. :pipi:

јааааааааааааааааааааааааааас те барав.ај шом дојде дај сеа нешо за пиење по твој избор

јааааааааааааааааааааааааааас те барав.ај шом дојде дај сеа нешо за пиење по твој избор
не работам веќе во барот.Некои муштерии бараа замена и ме избркаа.Те дадов отказ на барање на муштерии.Сега работат Еце и Годес.Според некои трачеви на форумот јас и годес сме иста личност ама во друго паковање.:pos::pos::pos: Така да е совршена замена

не работам веќе во барот.Некои муштерии бараа замена и ме избркаа.Те дадов отказ на барање на муштерии.Сега работат Еце и Годес.Според некои трачеви на форумот јас и годес сме иста личност ама во друго паковање.:pos::pos::pos: Така да е совршена замена

:pos::pos::pos: Така. Кога ме нема мене викајте ја Foxy иста личност сме, така што сеедно која ќе ве послужи.

Е сега Фокси мене ми го шлапна.. :cry: па навистина сте слични, што да ви правам.. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom