Ece
*Sunshine*
- Член од
- 7 јули 2006
- Мислења
- 2.567
- Поени од реакции
- 47
И јас сакав вас да ве запознаам... ама нема причина да се лутите, не сум јас крива... :nesum:Не најозбилно стварно ни е криво што не дојде. А баш сакавме да те запознаеме...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сакав вас да ве запознаам... ама нема причина да се лутите, не сум јас крива... :nesum:Не најозбилно стварно ни е криво што не дојде. А баш сакавме да те запознаеме...![]()
И јас сакав вас да ве запознаам... ама нема причина да се лутите, не сум јас крива... :nesum:
Благодарам, ај наздравје.:smir: Ај ќе ти простиме ама нареден пат мора да дојдеш.
Ај сега да се напиеме по една водка
![]()
![]()
Повели шољичка и кажи тема.Благодарам Еце. Добро утро и тебе![]()
Супер поминав, беше лудо...инаку славевме во ресторанот "Под Кале".Еце како помина за матура?кај славевте?
Стигна келнерката!Добра вечер, драги гледачи ...
хахахаха, нема никој во баров а ако имал келнер/ка, нека ме услужи со сечен коњак, и некој бадеми
Стигна келнерката, повелијас сега само што се разбудив, па добро би ми дошло капучино од ванила да ме расони малку - ако е тука келнерката![]()
Па ми ги нема колешките, не ќе пијам сама ко пијаница.Живи ли сте бе девојки, ич не пиете, во баров, од кафето ваше немаме ќар, се шалам, ја би се напил, тоник, и малце абсолут вотка :back: