Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Не најозбилно стварно ни е криво што не дојде. А баш сакавме да те запознаеме... :pipi:
И јас сакав вас да ве запознаам... ама нема причина да се лутите, не сум јас крива... :nesum:

И јас сакав вас да ве запознаам... ама нема причина да се лутите, не сум јас крива... :nesum:

:smir: Ај ќе ти простиме ама нареден пат мора да дојдеш.
Ај сега да се напиеме по една водка

screwdriver.jpg
screwdriver.jpg

:smir: Ај ќе ти простиме ама нареден пат мора да дојдеш.
Ај сега да се напиеме по една водка

screwdriver.jpg
screwdriver.jpg
Благодарам, ај наздравје. :pipi:

П.С. Па нема што да ми простите, нема ни причина за да се лутите, не е дека не сакам да ве запознаам. :toe:

Добро утро на сите, отворен е барот...ама прво келнерките ќе пијат кафенце заедно. :icon_lol:

kafenavarene01rr0.jpg

Повелете, колешки, турете си. :)
Сакате шољички?

Благодарам Еце. Добро утро и тебе :pipi:

Добра вечер, драги гледачи ...

хахахаха, нема никој во баров а ако имал келнер/ка, нека ме услужи со сечен коњак, и некој бадеми

Добра вечер, драги гледачи ...

хахахаха, нема никој во баров а ако имал келнер/ка, нека ме услужи со сечен коњак, и некој бадеми
Стигна келнерката! :)

bademi1.jpg

reserve_cognac.jpg

јас сега само што се разбудив, па добро би ми дошло капучино од ванила да ме расони малку - ако е тука келнерката :)

Живи ли сте бе девојки, ич не пиете, во баров, од кафето ваше немаме ќар, се шалам, ја би се напил, тоник, и малце абсолут вотка :back:

јас сега само што се разбудив, па добро би ми дошло капучино од ванила да ме расони малку - ако е тука келнерката :)
Стигна келнерката, повели :)

coffee-cappucino.jpg

Живи ли сте бе девојки, ич не пиете, во баров, од кафето ваше немаме ќар, се шалам, ја би се напил, тоник, и малце абсолут вотка :back:
Па ми ги нема колешките, не ќе пијам сама ко пијаница. :pos:
Ајде ако сакаш да ми се придружиш, ќе пиеме заедно. :)
BTW, повели нарачката... :)

gin_tonic.jpg

ABSOLUT_VODKA_1liter_mrk_hi.jpg

Aj за мене Бакарди црно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom