Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
* од каде заклучив, од вашиот пристап начинот на комуницирање , и др. :pos: знам дека сум во право , делувате мистериозно, а не сте такви:helou:
:vozbud:

*пали цигара и му се заблагодарува

*инспирирана од музиката која моментално оди во етерот комуницира на мистериозно ниво :pos2:

*му се обраќа:

А кога сме тука веќе, вие ми делувате некако многу заљубено или можеби грешам?
А и некако како да сте поетски настроени за еден иден политичар ако не се лажам?

:vozbud:

*пали цигара и му се заблагодарува

*инспирирана од музиката која моментално оди во етерот комуницира на мистериозно ниво :pos2:

*му се обраќа:

А кога сме тука веќе, вие ми делувате некако многу заљубено или можеби грешам?
А и некако како да сте поетски настроени за еден иден политичар ако не се лажам?

Хахахаха, заљубен на времето, сега веќе не, пораснав, а како иден политичар или адвокат, политиката ти наметнува мн, маски, твое е правилно да ги искористуваш , а поетски настроени, во различна пригода на различно ниво нели .
A кога сме кај заљубенотста, човек еднаш се заљубува и љуби , се друго е само стара навика :smir:

* верувај ми:helou:

Хахахаха, заљубен на времето, сега веќе не, пораснав, а како иден политичар или адвокат, политиката ти наметнува мн, маски, твое е правилно да ги искористуваш , а поетски настроени, во различна пригода на различно ниво нели .
A кога сме кај заљубенотста, човек еднаш се заљубува и љуби , се друго е само стара навика :smir:

* верувај ми:helou:

*и не се одљубува :back:

Верувам од искуство.

*и не се одљубува :back:

Верувам од искуство.

Mило ми е што се согласуваме,
Смеам ли да си дозволам, да те почастам сладолед, за добрио муабет, и одвоеното време

3-ice-cream.jpg

:helou:

Mило ми е што се согласуваме,
Смеам ли да си дозволам, да те почастам сладолед, за добрио муабет, и одвоеното време

3-ice-cream.jpg

:helou:

Смееш :vozbud:. Ти благодарам!

Епа ти благодарам и јас за добриот муабет па ќе се видиме друг пат пак-се надевам. Мило ми беше што се запознавме. :helou: Чао!

*се поздравува и си заминува од барот

Смееш :vozbud:. Ти благодарам!

Епа ти благодарам и јас за добриот муабет па ќе се видиме друг пат пак-се надевам. Мило ми беше што се запознавме. :helou: Чао!

*се поздравува и си заминува од барот

Довидување, и пријатна ноќ:pipi:

Ооооооо, колешке, гледам зелено ти свети, ама кај скиташ којзнае. :pos:
Ај ако си тука - пиши, ќе пиеме кафенце, како женско друштво - ништо не е. :pipi:

Ооооооо, колешке, гледам зелено ти свети, ама кај скиташ којзнае. :pos:
Ај ако си тука - пиши, ќе пиеме кафенце, како женско друштво - ништо не е. :pipi:

Еве колешке бев малу на воздух па закаснив, ама за да се извинам донесов по едно кафе. Повели:

020_coffee2.jpg

Еве колешке бев малу на воздух па закаснив, ама за да се извинам донесов по едно кафе. Повели:

020_coffee2.jpg
Ооооо, благодарам, колешке, ама гледам три си донела, за кого третото? :icon_roll
Ајде нека стои вишок, во случај некоја од нас да сака репете. :pipi:
Па ајде, кажувај тема, што чекаш? :)

Ооооо, благодарам, колешке, ама гледам три си донела, за кого третото? :icon_roll
Ајде нека стои вишок, во случај некоја од нас да сака репете. :pipi:
Па ајде, кажувај тема, што чекаш? :)

Еве на пример бидејќи ти колешке си многу таинствена девојка а јас баш би закала да те запознаам, на пример може да кажеш нешто повеќе за себе :helou:

п.с. За Фокси е кафето. Можеби ќе дојде.

Еве на пример бидејќи ти колешке си многу таинствена девојка а јас баш би закала да те запознаам, на пример може да кажеш нешто повеќе за себе :helou:

п.с. За Фокси е кафето. Можеби ќе дојде.
Ејјјјј, и по ПП ти кажав...НЕ КОРИСТИ ТУЃИ ИЗРАЗИ! :pos: :pos:
Прочитав јас што ти рече Scorpio, не сум толку глупава... :baeh:
А баш не сум таинствена, што ти е?

П.С. Дај Боже да дојде, ама не верувам... :nesum:

Ејјјјј, и по ПП ти кажав...НЕ КОРИСТИ ТУЃИ ИЗРАЗИ! :pos: :pos:
Прочитав јас што ти рече Scorpio, не сум толку глупава... :baeh:
А баш не сум таинствена, што ти е?

П.С. Дај Боже да дојде, ама не верувам... :nesum:

Леле ама ме искара. Ама си колешке :baeh: јас не сум крива.
Ај после разговоров нема да си таинствена.

Леле ама ме искара. Ама си колешке :baeh: јас не сум крива.
Ај после разговоров нема да си таинствена.
Не те искарав, гледаш дека имам ставено насмевки. :pipi:
Па не сум таинствена, колешке, само не сме паднале во муабет...

Не те искарав, гледаш дека имам ставено насмевки. :pipi:
Па не сум таинствена, колешке, само не сме паднале во муабет...

Еце несака да се експонира многу во јавност се пази од папараците да не ја сликаат незгодно :pos: :pos:

Еце несака да се експонира многу во јавност се пази од папараците да не ја сликаат незгодно :pos: :pos:
Да, да...јас сум позната келнерка...хахаха :baeh:
Туку, сакаш ти нешто, а газдоу? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom