Ece
*Sunshine*
- Член од
- 7 јули 2006
- Мислења
- 2.567
- Поени од реакции
- 47
Повели од најскапата водка, јас честам.полека ти си средувањето и дај донеси нешо за дрецкање по твој избор

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повели од најскапата водка, јас честам.полека ти си средувањето и дај донеси нешо за дрецкање по твој избор
Шесто сетило.фала фала не сум знаел дека си олку дарежлива.а како погоди дека водка сакав???
Ммммм, благодарам.Поздраф до моите, срцки, еце и фокси лудата , :pos2: и, напијте се од мене, по едно освежително коктелче, на моја сметка
Повели.Топло чоколадно млеко.Одма ќе заспиеш.Тyка негде се. Дај ми мене нешо за спиење.Ама што ce пие,не кревет.![]()
Годес јас и ти ке пиеме кафе, или се срамиш :baeh:
Оооооооо види види, ајде немој да ме смееш, јас се срамам а ти едвај собра храброст да ме зазбориш
Ај ај добро е за почеток, ќе се пресрамиш.Ај сеа по едно кафе, јас честам:
![]()
додека се пресрамам, не е проблем за храброста, човек кога е срамежлив има посебен шарм, инаку мило ми е , јас сум скорпио, а вашето име млада дамо :smir: , и фала за кафето, по кој повод частиш
Па јас сум од напредната генерација и обожавам да ги частам новите другарчиња , а не ко вас цицие :baeh:... Мило ми е и мене јас сум The Goddess. Иначем да, гледам дека имаш посебен шарм... осеќам :pos2:
А не е до циција, женските имаат предност, а делуваш толку мистериозно, што човек просто го привлекува да те истражува што ли се крие таму во тебе,
* цигара ке запалите драга :smir:
Ах, благодарам.Баш би сакала една цигара. И би ве замолила ако може вода да ми донесете млад господине :back:
А врз основа на што заклучивте тоа млад господине дека јас сум мистериозна особа?