- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
Да, да...јас сум позната келнерка...хахаха :baeh:
Туку, сакаш ти нешто, а газдоу?![]()
Дај Собоески водка ми се пие

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да...јас сум позната келнерка...хахаха :baeh:
Туку, сакаш ти нешто, а газдоу?![]()
Што?!?Да да, јас можам да го потврдам тоа дека Еце е премногу таинствена женска...![]()
Што?!?
Така, а?
Срце ти дадов, душа ти дадов, и ти мене таинствена!![]()
Аааааа, ќе се караме... :baeh:
Епа Собоески сега...се потроши, еве ти од најскапата. :smir:Дај Собоески водка ми се пие![]()
Хахаха, па и ти си таинствен. :baeh:Па добро сеа, срце, душа ми даде да тоа секако... али ај да не претерам али пак во некои работи си таинствена... хахахахахах
п.с. знаеш ти за кои ти зборам, хахахаха... прееска ти пишав што сакав... хехехехехе, провокаторке една најслатка:back:
Инаку плс едно било што за глава минење...![]()
Хахаха, па и ти си таинствен. :baeh:
Ајде, добро, нека е така...Мор не сум ја, знаеш оти се би направил за тебе :baeh: хахахаха
п.с. ај идам сеа ја, знаеш, морам... :back:
Епа Собоески сега...се потроши, еве ти од најскапата. :smir:
![]()
Ауу, газдата ме кара... :cry:Ништо собоески сакав не од ова на сите од оваа им даваш
не работам веќе во барот.Некои муштерии бараа замена и ме избркаа.Те дадов отказ на барање на муштерии.Сега работат Еце и Годес.Според некои трачеви на форумот јас и годес сме иста личност ама во друго паковање.јааааааааааааааааааааааааааас те барав.ај шом дојде дај сеа нешо за пиење по твој избор
не работам веќе во барот.Некои муштерии бараа замена и ме избркаа.Те дадов отказ на барање на муштерии.Сега работат Еце и Годес.Според некои трачеви на форумот јас и годес сме иста личност ама во друго паковање.Така да е совршена замена