Banshee

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Ајјјјјј Одет :love:
уствари оваа беше и во прва сезона :D

Аnd here we go again, исто срање ке биде и оваа сезона, клише моменти но барем обвиени во една поинаква атмосфера, за тепање време сосема ОК.

честитки за продукцијата, полоша епизода немале :D
една ствар се деси цела епизода и толку
другото се беше полу меланхолична музика, демек некои посебни кадри... неприкажани дијалози...

другото се беше полу меланхолична музика, демек некои посебни кадри... неприкажани дијалози...

хахах да се изнасмејав... премногу исфорсирано...

Мене три ми се собраа како немам гледано, треба да им седнам...

mene bas mi bese okej...ubavo se vklopi u dosegasniot tek...serijava mi e video igrica do kraj...razlicna od sve so iam videno do sea me potsejka na gta

до петта епизода сум втора сезона значи да сумираме :
амишчето
Индијанката
Ана
Полицајката
Шанкерката
и уште некоја така рандом
остана уште таа Црнката од ADA :D
кога ќе завршам факултет сакам да бидам лукас худ :X3:

не сум знаел дека постојат вакви семоќни луѓе како вој JOB :icon_mrgr:

Почна третата сезона, ја гледа ли уште некој серијава, ја гледав третата епизода ептен удрија на насилство, крв, едно 2 пати се вадев од памет на некои случувања, јако! Полна е серијава со нелогичности но која серија денеска е идеална, оваа има се што треба и акција и голотија и истраги и грабежи и што уште не.
Ја гледам уште од кога почна да се емитува не ми досади до сега воопшто, интересна е. Амишчето и Нола се :love:

Најјако беше кога овој заштитникот на Каи и го извади гркланот на индијанката :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom