Banshee

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Мрдната е серијава, а Худ е мадафака. Ништо посебно, ама ја гледам тековно, брка работа.

Чат пат некое цице, тепачка и тоа е.

Леле, колку беше само најјака тепачката помеѓу батлерот/телохранителот на Каи и Одет.
Се мислев уз сред тепачка кој ми одговара повеќе да умре, и никако не можев да се решам. Го обожувам батлерот ама и оваа па ептенбе кјут. Останавме без кјут.
Опасен крај на последнава епизода.

Леле, колку беше само најјака тепачката помеѓу батлерот/телохранителот на Каи и Одет.
Се мислев уз сред тепачка кој ми одговара повеќе да умре, и никако не можев да се решам. Го обожувам батлерот ама и оваа па ептенбе кјут. Останавме без кјут.
Опасен крај на последнава епизода.

nola bese vrv

“Lord, those who die still live in Your presence. Their lives change, but do not end. I pray in hope for my family, relatives and friends, and for all the dead known to You alone.”
предобра последнава епизода.

Не ми се јасни серииве кои ги гледаме, ама во ниту една до сега што сум гледал оружјето од непријателот како да е забрането да се искористи. Вакво нешто приметив и во Gang Related во првите епизоди и во други серии, ќе влезат во некоја стапица, ќе снемаат муниција, си дофрлаат последни куршуми, ќе загинат ама не земаат пушка од непријателот што го убијат. Исто и во серијава.

Ќе биде јака борбата во наредните епизоди со ѕверот Чејтон, сега ќе му се соберат Каи, Батлерот, Џоб, Боксерот.:icon_mrgr:

Hood kolku ke otkaci sea...a taman sakase da se vdomi :)

Шобааааааааааааааааааааааан :place:
Со нетрпение ја чекам епизодата кога Худ ќе го брише подот со Чејтон.

Шобааааааааааааааааааааааан :place:
Со нетрпение ја чекам епизодата кога Худ ќе го брише подот со Чејтон.
слабо, пак се спаси индијанецот :D

Чејтон многу иритира дај нека го скинат што побрзо да видиме што ќе биде приказната со тој војникот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom