Banshee

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Продужуем со втора епизода, ако не ја заспијам, ништо чудно до 5-6 останам. Ама па од 7 сум станат....

Претпоследната и последната епизода ич не ми се свигаат,многу тапа се одвиваат фајтовите и пресметките,ептен клише.

И песниве им се ј*бачки :D

претераа малку со тепачкиве... смешно изгледаше на моменти, а и тој русинот 237 пати кажа како ја изгубил ќерката и дека е повреден...

ете да се каже не е лоша серијата ама нормално не ја очекувам со нетрпение втората сезона

доста интересна серија , солидна приказна солидна глума добро музиче јака камера , тера да ја гледаш од епизода за епизода ... има доста интересни моменти секс сцени, крв, јаки тепачки, мафија :)

до 8ма сум, не е лоша, ама некако многу клише :) , тепачките од време на време се добри, секс сцените му се претерани. се на се солидно за сега :)

Вчера ја почнав серијава, денеска сум до петта епизода, уште пет ми останаа. Добро, гледам и се чудам кој кур, овој Лукас тепа ненормално, во секоја тепачка мора некој да усмрти, искрвари до смрт и никој не се сомнева во тоа дали е прав шериф или не:pos::tapp:

Добра е, забавна онака заразно забавна, не е најквалитетно парче како од типот на FX, AMC и Showtime сериите ама доволно добра за да ја догледам и чекам втора сезона догодина (y)

Таман ќе помисли човек дека шерифот ги изгубил своите заведувачки моќи, од нигде никаде доаѓа цура, бапнува една ракија и после пола минута му дава. Сакам и ја во Америка :)

Остана некоја жена во Бенши што нема спиено со шерифот? :D
Добро е да се биде шериф :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom