Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Во една работа ќе се сложам со оваа Емина, у право беше во се што кажа дека ова е можеби последен воз за Маид, иако мислев дека Маид че ичи кучи.

Само да ви ги вратам најголемите кошмари на момент.
haris-cato.jpg

Сжаљавам.......само да можеше и шабанот да испадне супер ќе беше.

Абе вие заебавајте се, ама фустанот и стоеше тип топ во комбинација со шмекерското бркче.

ако некој ја испее одисеја од лео мартин што ја пееше маид овде, од учесниците ја частам пиво за цел форум

Маид и Лукијан ќе бидат четврто и петто место, другиве ќе се борат за прво.

Обратно е, девојачки издржа машково облечено во женски фустан.
Misli si ti deka e mashko, daj vidi kakvi se zvezdive u muzichkata i filmskata industrija na 14 godini, mislish nikogash nema da fatat dechko. Pubertetot i plasticnite operacii chuda pravat. Emina porano lichese na kurva od pozadi MTV sea site drkame na nea. Pedobear is proud of me. :-D

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

хех што ми е смешно вака некои кога коментираат "Леј види глуп човек" а уствари они се простите. Голем дел од форумот in a nutshell. Земете изгуглајте што е Вундеркинд, фала многу,пријатно.

Само да ви ги вратам најголемите кошмари на момент.
haris-cato.jpg
Не знам како се вика овој ама ако не се лажам плачеше кога беше елиминиран, а девојчево најверојатно помладо од него ни солза ни ништо. Браво за Илма, хејтајте ја колку сакајте, брк имала, стомак имала, е па извинете што на 14 години нема манекенски изглед, верувам дека гледачите на Х-Фактор ни на 14 па ни сега не се ништо поарни, дефинитивно фантастично испеа. Барем според моето едвај лаичко познавање од музиката како уметност.

Не знам како се вика овој ама ако не се лажам плачеше кога беше елиминиран, а девојчево најверојатно помладо од него ни солза ни ништо. Браво за Илма, хејтајте ја колку сакајте, брк имала, стомак имала, е па извинете што на 14 години нема манекенски изглед, верувам дека гледачите на Х-Фактор ни на 14 па ни сега не се ништо поарни, дефинитивно фантастично испеа. Барем според моето едвај лаичко познавање од музиката како уметност.
На 14 богами и јас само брк имав, сеа поарен сум...иам и брада. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom