- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.061
На Илма средина не може да и најда. Прво ја облакаја у некој тренд сеа шо е за 40 годишњакиње, па сеа некој џунгле зелени и ставаа...
Мајка природа хахаха

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Илма средина не може да и најда. Прво ја облакаја у некој тренд сеа шо е за 40 годишњакиње, па сеа некој џунгле зелени и ставаа...
Да не искористи погрешен термин ?ВУНДЕР КИНД - Емина Јахович
Bravo mashki izdrza devojchevo...
Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
Misli si ti deka e mashko, daj vidi kakvi se zvezdive u muzichkata i filmskata industrija na 14 godini, mislish nikogash nema da fatat dechko. Pubertetot i plasticnite operacii chuda pravat. Emina porano lichese na kurva od pozadi MTV sea site drkame na nea. Pedobear is proud of me. :-DОбратно е, девојачки издржа машково облечено во женски фустан.
Не знам како се вика овој ама ако не се лажам плачеше кога беше елиминиран, а девојчево најверојатно помладо од него ни солза ни ништо. Браво за Илма, хејтајте ја колку сакајте, брк имала, стомак имала, е па извинете што на 14 години нема манекенски изглед, верувам дека гледачите на Х-Фактор ни на 14 па ни сега не се ништо поарни, дефинитивно фантастично испеа. Барем според моето едвај лаичко познавање од музиката како уметност.Само да ви ги вратам најголемите кошмари на момент.
![]()
На 14 богами и јас само брк имав, сеа поарен сум...иам и брада.Не знам како се вика овој ама ако не се лажам плачеше кога беше елиминиран, а девојчево најверојатно помладо од него ни солза ни ништо. Браво за Илма, хејтајте ја колку сакајте, брк имала, стомак имала, е па извинете што на 14 години нема манекенски изглед, верувам дека гледачите на Х-Фактор ни на 14 па ни сега не се ништо поарни, дефинитивно фантастично испеа. Барем според моето едвај лаичко познавање од музиката како уметност.