Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже кои песни ги пееја на последниот Х-Фактор ?

Може некој да ми каже кои песни ги пееја на последниот Х-Фактор ?

Филмска музика и музика од серии.

Даниел Unchained melody, Илма некоја од барби или од Дизни, Доктори најавната од Friends.

АААааа кајмакот :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::tapp::tapp::tapp::tapp:
Жаре му вика каде е подобро да се живее во Виена или во беч?
И овој абе зависи од човекот и почнува вака така..:unsure::X3::X3::X3:
За Жаре Бербер ли збориш? Ако е за него, он не е ништо подобар...:)

Последно уредено:
Популарно стана да се хејта Кајмакот а ? Почнав да губам верба во интернетов, некој неколку месеци по ред да биде популарен без никаков хејт ? Али добро е faith in internet restored.

Убаво си збореше кајмакот,не туку серете........а ова србиве кога ќе дојдат во Македонија магично почнуваат да разбираат Македонски.

Кели Роланд гостин во финалето на X Factor!
kellyxfactor_profad.jpg

Чисто онака или ти прво му се насмеа?
Ништо не е Маид да ти се насмее, ако беше Алекса, друго ќе беше. :rolleyes:
Не бе, ги видов и прво го видов Кики и ми кимна со глава и ми се насмеа, го видов и Маид, ама глупо ми беше да зјапам и поминав некои 100 метри и полека и дискретно се свртив и го гледам ме гледа, ми се се смее и мрда со главата.:ROFLMAO: Поубав е во живо.:icon_mrgr:
Има некој информации шо ќе пејат утре? Доктори ќе пееле балада на зададена тема, ама не знам што ќе пејат. :)
Уште Тамара да излезе утре па да си гледам финале на раат.

Како неупатен у ова Хикс факторов, мора да прашам... Остана уште финалето, или ќе има и други вечери?
Кога е финалето?

Како неупатен у ова Хикс факторов, мора да прашам... Остана уште финалето, или ќе има и други вечери?
Кога е финалето?
Утре е последниот жив настап, каде што ќе испадне уште еден, па после тоа е финалето, мислам на 23 март или така нешто. :D

Има некој информации шо ќе пејат утре? Доктори ќе пееле балада на зададена тема, ама не знам што ќе пејат. :)
Уште Тамара да излезе утре па да си гледам финале на раат.

Песни од менторите ќе пеат, а за финалето гостинка е Кели Роланд.
И јас мислам дека Тамара утре излегува и борбата ќе биде меѓу Илма и машките во финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom