Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Абе јас пак ќе кажам,за кур ќе ни се и срби и овие и оние,Кајмакот си е наш,само проблемот со Македонците е што мора прво у беофраду да го признаат па после ние да почнеме да го цениме,за жал. Затоа никогаш нема да си ја вратиме естрадата.

Тебе може не ти се потребни ама на Даниел како музичар му се.

Мене ми беше јако ко го спомна Пред дождот. Баш ме занима кој од овие циркузанти би можел да ги донесе Анастасија или тетка Вања?
Мислеше може на Сањам - Индекси. И таа беше дел од саундтракот на Пред дождот. :P[DOUBLEPOST=1393366061][/DOUBLEPOST]Е сега Доктори ми станаа први фаворити, и тоа само за инает на Емина. Сакам да победат, па оваа смрденава (на кисело млеко) да експлодира ко тиква. Крава!

Некој поупатен да каже како е во оригиналното издание, 5 одат во финале, или ние немаме парички?

За Тамара отсекогаш викав дека е за никаде, сите ја браневте до песната е не знам што. Во секоја емисија е до песната ?? Појма нема од пеење само квичи. Илма, Даниел, Александра и Маид најзаслужни финалисти. Тоа е тоа, точка.

Одбирањето на песнава од Кристина и беше толку добар тактички потег што дури и јас за првпат гласав во шоуво. (y)
Ама и стварно најдобри беа Доктори со овој настап. Најдобри од сите настапи до сега! Песната башка...

За Тамара отсекогаш викав дека е за никаде, сите ја браневте до песната е не знам што. Во секоја емисија е до песната ?? Појма нема од пеење само квичи. Илма, Даниел, Александра и Маид најзаслужни финалисти. Тоа е тоа, точка.

Еве јас не сум ја бранел и од почеток велам дека не знае да пее

Tropiko ft. Avicii

Некој поупатен да каже како е во оригиналното издание, 5 одат во финале, или ние немаме парички?
5 одат во финале секаде. Само што во првите две (или понекогаш една) финална емисија испаѓаат двајца, и во последната емисија, во суперфиналето - остануваат тројца. Овде како ќе биде, поим немам. Да не направат една финална емисија, наместо 3?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom