Џ
ЏинЏер
Гостин
Не се секирај Тамарче, скроз ја засра песната, ама не е до тебе, штиклите се криви 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој за што учел...Оваа па за штикли прави муабет.
Не е проблемот во тоа што ние знаеме српски, туку во тоа што србите знаат Македонски, а се прават дека не разбираатПа кај нас 90 посто од народот слуша српско, на сите Ране им е омилен филм, нормално дека ние ќе разбираме.
Мене ми беше јако ко го спомна Пред дождот. Баш ме занима кој од овие циркузанти би можел да ги донесе Анастасија или тетка Вања?
Инаку, борба на суети во жирито. Да се собереме 4-ца од темава, пореални ќе бидеме во коментарите. Емина ми звучи вечерва ко исфрустрирана нимфоманка, на која некој и го скрил вибраторот.
Оваа па за штикли прави муабет.
Не е проблемот во тоа што ние знаеме српски, туку во тоа што србите знаат Македонски, а се прават дека не разбираат![]()
Cel forum ja zamrazi emina ama ipak pa i go imat merakot
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Абе јас пак ќе кажам,за кур ќе ни се и срби и овие и оние,Кајмакот си е наш,само проблемот со Македонците е што мора прво у беофраду да го признаат па после ние да почнеме да го цениме,за жал. Затоа никогаш нема да си ја вратиме естрадата.