Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Па кај нас 90 посто од народот слуша српско, на сите Ране им е омилен филм, нормално дека ние ќе разбираме.
Не е проблемот во тоа што ние знаеме српски, туку во тоа што србите знаат Македонски, а се прават дека не разбираат :)

Мене ми беше јако ко го спомна Пред дождот. Баш ме занима кој од овие циркузанти би можел да ги донесе Анастасија или тетка Вања?

Инаку, борба на суети во жирито. Да се собереме 4-ца од темава, пореални ќе бидеме во коментарите. Емина ми звучи вечерва ко исфрустрирана нимфоманка, на која некој и го скрил вибраторот.

Па добро, што требаше да рече - "Еј стварно немаат Македонците филмови".

Глеаш без штикли одма боље испеа, знае Емина што збори.

Безразлика што вечерва беше ужасна, иде Тамара во финале, а и реално заслужува многу повеќе од Алекса или Лукијан. :)

Се спомна пред дождот бе во оваа глупа хипокризија :tapp:

Па тек замисли некој да се осмелеше Премин да ја отпее, ќе ми ја засереше песната. Па ако некој по фејсбуци мејсбуци почнеше да ја постира, ќе ми ја засереше на квадрат. Не ги мешајте нашите дејци во оваа вукојебина забављачка. Нека си остани како шо е таква, таман е.

Си имав мака со жилава на вратов и лежев онака ко немтур и ги слушав до одреден момент, кога ми светна прекрасна идеја да го доближам лап топот и да поврзам тоа слушалките со песни од Анастасија. Моментално катарзи доживувам......

Абе јас пак ќе кажам,за кур ќе ни се и срби и овие и оние,Кајмакот си е наш,само проблемот со Македонците е што мора прво у беофраду да го признаат па после ние да почнеме да го цениме,за жал. Затоа никогаш нема да си ја вратиме естрадата.

Пет луѓе е многу за во финале, нема никаква возбуда. Подоброѓво една емисија тројца да исфрлат отколку пет во финале.

Не е проблемот во тоа што ние знаеме српски, туку во тоа што србите знаат Македонски, а се прават дека не разбираат :)

Зборот ми беше дека ние од мали сме опколени со српски. На тв имам појше српски канали отколку македонски. Кај Србите не е така. Сигурно немаат склучено договор меѓусебно да се прават дека не не разбираат.

Абе јас пак ќе кажам,за кур ќе ни се и срби и овие и оние,Кајмакот си е наш,само проблемот со Македонците е што мора прво у беофраду да го признаат па после ние да почнеме да го цениме,за жал. Затоа никогаш нема да си ја вратиме естрадата.

Тебе може не ти се потребни ама на Даниел како музичар му се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom