Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
леле брука, детево остана !!!!

btw :
1891111_572204956209112_842306420_n.jpg

"Paloma" mozat da stanat generalen sponzor. Imaat fenomalen lik za da gi reklamira

Ај мрш у три лепе пизде материне.
Ќе видите ќе дојде денот кога Даниел ке се бори во дуелот со харис и Даниел ќе го напушти "шоуто"

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Значи мамицата да ви ја ебам, еј, не треба да се нериврам за вакви срања ама ептен ме напиздија, ебате Јоксимовиќ ебате Јаховиќ, морони!

Абе не му се сфиѓало на Жељко оти плачел, ја коа имав 13 години плачев коа ќе ми се дупнеше топката за фудбал.

Друго е фудбал у маало, ова е сериозно натпреварување и тој што не може да се носи со тоа, не треба ни да учествува. Тој почна да плаче уште кога девојките пееја. Ај разбирам да пуштиш солза кога ќе излезеш, ама на уште невидено, ми е ептен фаќање на емоции...

Класичен пример како КОЊ како Алекса/Чато ќе се шлепа до финале на клинки што се ложат на сметка на некои што стварно знаат да пеат.

Разлика меѓу напалени машки и напалени женски. Браво,педерско нереално шоу.

Абе не му се сфиѓало на Жељко оти плачел, ја коа имав 13 години плачев коа ќе ми се дупнеше топката за фудбал.

Па шо се пријавил на 13-14 години за шоуво. Затоа не треба од толку мали да ги пуштаат, не знае да се носи ни со пораз ни со победа.

Duri peeja 4U emina celo vreme mu kazuvase nesto na zeljko ..valjda glasaj za haris vecer me imash mene

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

ако останит биберов ќе го фрлам телевизоров од пенџере!!!
Па добро бе мајку му стара, коа ќе научиш дека еднаш треба и да заќутиш :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Него сакам пак да го глеам харис нареден пат да се бори за да остане, едноставно обожавам да го гледам како цмиздри :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom