Не ги гледав настапите, сеа ги видов исечоците од сите како испеале. Што е ова бе, мизерија жива. Па на вакво шоу бе треба песништа да се пеат бе, да го покажат гласот, талентот што го имаат. А овие Ai se tu pego, Wake me up, Чато со Billie Jean итн, комплетно сум разочаран. Пола од овие изведби би ги имал и некој што п нема од пеење. Тотално сум разочаран од ова денес.
Нели ова беше dance night. Па јас никој не видов да изигра нешто на сцена, освен Даниел Маид и 4U кој шетаа барем лево десно. Јас не знам кој би отишол на концерт на Тамара, Илма, Харис, Александра, Лукијан и Алекса доколку случајно направат некој концерт ама не верувам. Само стојат во место и рецитираат тивко. Нема ништо во нив што би ја кренело публиката на нозе.
“Сечи Перо“ на син ми кој има 1,5 година му е омилена и од песмата мене мука му иде но на син ми хит му е и замислите не ни изреагира кога почна да пее само понатака некаде на средина ја примети и покажа со прстот како да сакаше да каже што му е на овој.
Даниел ОК само без моабети многу...
Доктори добро звучат
Женските поединечно многу добро звучат но кога рипаа им се земаше воздух
Маид многу иде на карта со висок глас викање и дај мислев се спасив од Перчола овој бетер е.
Илма топ пее настрана бркот и годините. Само сепак мала е за овој притисок. Може негатвно да влијае на неа затоа што е мала.
Чато... дај човече мака ми е од замижанана фаца и лигавење на чело со емина.
Брковиќ ја гледав на ја имам таленат и многу убава фризура незнам зошто и тераат овја стил.
Лукјан некако како да му фали нешто, ко да нема капацитет на плуќа да задржи тон.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.