Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва беа одлични во поголем дел. Искрено H20 се убедливо најнесовпадливи како група и не звучи пријатно нивниот настап и убедливо најслаби денес според мене. Му ги имам слушано каверите на Лукијан и се стварно добри, но ми се гледа доста лимитиран во однос на тоа што претходно имаше 2 песни на матрица каде беше доста послаб, а само на акустика може да се извади. Е сега дали е еден од оние артисти кои може да прави само акустични кавери како Boyce Avenue и да стане славен на тој начин ќе каже времето, но тоа е мое мислење. Тамара не ми е по мој вкус искрено и би ја избегнал од коментар. Импресиониран сум од Александра Бркович, одличен вокал, знае да владее на свој начин со секоја песна. И другата Александра е за пофалба. Илма уште еднаш покажува дека има топ вокал и ќе дотурка уште далеку. Доктори ми се некако најсинхронизирани од сите бендови. Добро се усогласуваат нивните гласови, само ме нервира што Армин се форсира во однос на другите. Маид се однесува како професионалец и како да има кариера веќе 10 години да настапува, а ова му е прв настап. Во споредба со останатите ми изглдаше далеку посигурен во себе. Даниел покажува од емисија во емисија дека е се подобар и подобар од причина што во своите настапи се покажува на свој начин, свое светло, песната си е позната за нас по начинот на Лозано, но Даниел си даде своја приказна и тоа е за пофалба.

Мој фаворит е Даниел, продолжувам да верувам во него, а покрај него ги издвојувам двете Александри, Маид, Илма и Доктори.

Па уште и македонски разбира, сонце убаво....:love:

За Алекса муабетов.:icon_mrgr:

Даниел, Алекса, Лукијан, Александра Б., Илма, Маид и Доктори ми се супер.
Ја сакав и Тамара, ама малце ми се одмили некако, не знам...

Интересно беше, секој на свој начин си се истакнува. Ми се допаѓа што навистина се оригинални во своите настапи и со секоја песна не се трудат да бидат блиску до оригиналот. Пример, Даниел не беше лош, убаво испеа, ама не ми се допаѓаше изборот на песната, кај од Лозановски бе. Ама добро, пак си беше у свој стил, стандардно добар, и имаше специфичен настап со лепотицата што го придружуваше, ја кога би требало да се фокусирам на песна и на неа, би си ебел век уште у старт, јако парче беше.:D
Други добри беа Александра wanna be slut, и ја личи, парче за Плејбој е, Лукијан беше добар, и Брклата беше одлична. Илма стандардно добра, и така. Али Секулиќ, ау, ќе ја сонувам, каков сексипил човече, се надевам нема да испадне, само ради тој сексипил нејзин и ги гледам настапите, гласот и е meh.

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
:pos::pos:

BeDrp_TCQAAxSRT.jpg

Па уште и македонски разбира, сонце убаво....:love:

За Алекса муабетов.:icon_mrgr:

Даниел, Алекса, Лукијан, Александра Б., Илма, Маид и Доктори ми се супер.
Ја сакав и Тамара, ама малце ми се одмили некако, не знам...
Водителкава му вика I do....... ти го украде :(:):D

ziti se koj glasi za ovoj maliot haris katastrofa e, aj sega barem ovoj pederot da ispadne.

Не дека ќе гласам :icon_lol: ама приметете дека цените за порака се највисоки за Македонија.
Па шо очекуваш нели на Сител секој ден викаат први сме за некои економски фактори во регионов, и они веруваат и рекле ај овие штом имаат толку пари сигурно можат поќе за порака да платат.:icon_lol:

Жими се да го/ја слушаш ама да не го/ја гледаш...

Другаркава на Фифи пееше ај фолоВ ју или до мене е?

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom