Zenite ja mrazat Tamara bidejki e mnogu po ubava od povekjeto od niv. Veruvaj mi. Za toa i slapaat. Dodeka mazite, kontrolirani od zenite mora i oni da ja hejtaat.
A za patriotite nema muabet.Patiroti samo pred televizor i testatura.
Ne se zamaraj be druze, na Makedonstinata tesko nesto da ke i dokazes posto site se znaat i za se se experti.
A za patriotite nema muabet.Patiroti samo pred televizor i testatura.
Ne se zamaraj be druze, na Makedonstinata tesko nesto da ke i dokazes posto site se znaat i za se se experti.

1. За патриотите што се пуваат преку форуми и слични други социјални мрежи, само Жељко ли ви е крив? Што не зборите за босанката што се праи на тошо, демек не разбирала ни еден збор на македонски, жими ташаков.
Што не зборите за продукцијата што го отсече македонскиот јазик позади сцена??? Ако добро памтам на првиот настап во живо оваа нашата цело време си збореше на македонски, сега цепа српски?? Објаснување? Што кур тогаш го глеате шоуто а? Што не бојкотирате, што не смените програма на некое македонско шоу, ПАТРИОТИ??
2. Не треба да си којзнае колку бистар или да имаш некое познавање, за да сфатиш дека ниту менторите ниту пејачите имаат комплетна слобода во бирањето на песните. Сето тоа иде преку продукцијата. Ако на некој од продукцијата не му се допаѓа, или мисли дека е неприкладно, нема да иде таа песна и крај, они го имаат последниот збор.
И сеа некој тука соли памет како можел Даниел да рече не, демек да се сили зошто не било на македонски и да си ризикува да го исфрлат од шоуто, на пример. А најголемата иронија е што песната оригинално е испеана на српски, од наша најголема музичка легенда, во земја кај што подеднакво исто го сакаа и сечеа вени по него, како и тука.
Е неблагодарници едни бе, па Тоше со тие песни државата ни ја промовираше ееееј, да гледа што зборите и против кого, у гроб ке се превртува.
Убаво пиша некој подоле, да беше жив он прв ке се качеше на бина и ке му дадеше рака!
3. Не ми јасен сељачкиот потег на Жељко, со тоа што ја ''искара'' Тамара како мало дете пред сите. Као некој сељак симнат од планина, па напраил кариера и пари и сеа се понаша као да е над сите.
@Srcee Ти беше што прашуваше што и рекол така? Муабетот беше као ти изгледаш дека не ти е гајле, тебе ти е сеедно за шоуво, си тераш некој свој филм и тоа е тоа. И девојкава ваква збунета, мислам дека изусти нешто два три збори, у смисол не е така, тоа е ваше мислење, ама не нешто посебно. Да беше девојчено Илма, ке неможеа уста да и затворат.
И добро, заврши Жељко, и оваа вика ОКЕЈ, ФАЛА. И овој се стаписа еј, зошто рекла океј фала, се возбуди тука ау, вика вракај камерата кај мене
, и почна пак да проповеда, и вика е баш за вакво однесување зборев, демек само колку да ме откачиш. Абе као некој татко и проповедаше и ја искара буквално пред сите за една глупост. Па јас бре да сум и татко на девојчето незнам што би направил у тој момент.
И стварно ме интересира, како приметивте Тамара дека била арогантна? Јас стварно ништо не приметив, дали дека слабо следам по фб, твитер и други ствари...
Ако може некој да ми каже нешто што рекла, или некој јутуб клип, или нешто што пишала на твитер, незнам што било.![]()