Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Мнооооогу добри пејачи, незнам како ке изберат 10-15 колку и да идат у финалиња...

Ако некој од овие простори се покажи со ваква аудиција и ваков финален настап, му/и пружам рака за победата! Според мене вака се влегува и победува на X Factor - талент, квалитет, техника... Не сум обожавател на тажаленки ама гледајќи низ нејзините песни, нема нешто за што не ја бива, секоја чест! Ништо досега видено на нашиве простори не се споредува со ова ќе се согласите :)

Ако некој од овие простори се покажи со ваква аудиција и ваков финален настап, му/и пружам рака за победата! Според мене вака се влегува и победува на X Factor - талент, квалитет, техника... Не сум обожавател на тажаленки ама гледајќи низ нејзините песни, нема нешто за што не ја бива, секоја чест! Ништо досега видено на нашиве простори не се споредува со ова ќе се согласите :)
Не само на Х Фактор, туку и општо на Балканов нема пеач/ка која може да се придружи на светската сцена..... ретки се тие со одличен глас, но сепак спотот, говорот на сцена име е дадеку далеку од на оние од странство :)

Не можам да гледам ради Зљељко, ги гледам клиповите што ги ставаат, многу добри вокали има.

Иване бе, Иване!
All that she wants ли најде да ја пееш бре. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom